Cruisereiziger
Herstart

Na een kort bezoek aan Rotterdam arriveert Sky Princess in Southampton

Na een kort verblijf in Rotterdam is het cruiseschip Sky Princess van Princess Cruises vrijdagochtend gearriveerd in de haven van Southampton. Het is haar maiden call in het Verenigd Koninkrijk. Het Medallion klasse schip, dat plek biedt aan 3.660 passagiers, is eind 2019 te water gelaten. Het is een van de nieuwste schepen in de Princess-vloot. De Sky Princess zal vanaf 30 augustus 2021 een reeks zogenaamde Summer Seacations-cruises gaan varen. Ze voegt zich bij haar zusterschip Regal Princess dat al op 31 juli 2021 start. Havens die worden aangedaan zijn o.a. Portland, Liverpool, Belfast en Greenock.

Tony Roberts, vice-president Princess Cruises UK & Europe, zei: “Als ons thuishavenschip voor de komende drie jaar is vandaag een belangrijke dag voor Princess Cruises. We zijn verheugd een van onze nieuwste schepen voor het Verenigd Koninkrijk te hebben en we zijn er zeker van dat onze gasten zullen genieten van alles wat ze te bieden heeft.

“Sky Princess omvat innovatieve technologie, spectaculaire stijl en unieke ontwerpkenmerken. Gasten kunnen zich verheugen op de Medallion klasse-ervaring, dineren van wereldklasse, theatershows in West-End-stijl, een SeaWalk boven het water, het uitgestrekte Piazza en Sky Suites, met de grootste balkons op zee.”

Cruises met Princess Cruises zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!