Herstart Princess Cruises en Holland America Line in VS vanuit Seattle

Om hun terugkeer in de vaart in de Verenigde Staten te vieren hielden Princess Cruises en Holland America Line vrijdag een ceremonie in de haven van Seattle. Jan Swartz, president van Princess Cruises, en Gus Antorcha, president van Holland America Line, spraken over de positieve impact die de herstart van het cruisen betekent voor Seattle, de lokale gemeenschap en Alaska.

Holland America Line start haar Alaska-seizoen vrijdag met de Nieuw Amsterdam en Princess Cruises volgt met de Majestic Princess op zondag 25 juli. Beide rederijen zullen elk 10 cruises varen vanuit Seattle tot en met september 2021. Dit markeert de terugkeer naar het cruisen in Alaska van Princess Cruises en Holland America Line, die gecombineerd meer dan 125 jaar ervaring hebben in ‘The Great Land’. Historisch gezien zijn een op de twee gasten die naar Alaska varen mee met Princess Cruises of Holland America Line.

Beide rederijen hebben al meer dan 20 jaar hun thuishaven in Seattle. Operationeel gezien draagt ​​elk scheepsbezoek meer dan $364.000 bij ​​aan de lokale economie in provisie (brandstof, eten, bloemen, benodigdheden enz.), havenbelastingen en uitgaven tijdens een volledig seizoen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!