18:30 uur: Livestream overdracht Holland America Line’s Rotterdam

Donderdag vindt aan het begin van de avond op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Marghera (nabij Venetië) de overdracht plaats van het nieuwe cruiseschip van Holland America Line de Rotterdam. De overdrachtsceremonie zal live op internet te zien zijn via het YouTube-kanaal van de Italiaanse scheepsbouwer. De livestream start om 18:30 uur.

Klik hier voor het YouTube-kanaal van Fincantieri.

De Rotterdam heeft een capaciteit van 2.668 gasten en beschikt over voorzieningen en innovaties die zijn geïntroduceerd op de zusterschepen Koningsdam en Nieuw Statendam, waaronder het 270-graden LED scherm World Stage, Rudi’s Sel de Mer en Grand Dutch Café. Rotterdam is het zevende schip dat deze naam draagt voor Holland America Line en het 17e schip dat door de Italiaanse scheepswerf Fincantieri voor het merk is gebouwd.

Wil jij weer cruisen met Holland America Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!