Eerste internationale cruise Saga Cruises naar Rotterdam en IJmuiden

Saga Cruises heeft maandag bekendgemaakt dat het weer cruises met bestemmingen buiten het Verenigd Koninkrijk gaat aanbieden. De kleine Britse cruisemaatschappij heeft hiertoe besloten nadat de Britse regering de beperkingen voor internationale cruises heeft opgeheven.

De eerste cruise van Saga Cruises die bestemmingen buiten het Verenigd Koninkrijk aandoet start op 5 oktober vanuit het Engelse Dover. De Spirit of Adventure vaart een 5-daagse cruise die Rotterdam (7 oktober), IJmuiden (8 oktober) en Zeebrugge (9 oktober) aan zal doen.

Tot begin oktober vaart Saga Cruises met haar vloot alleen cruises rond de Britse kust. De rederij verlangt dat alle gasten volledig zijn ingeënt tegen COVID-19. Aan boord gelden er uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprocedures.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!