Phoenix Reisen gaat voor zeecruises over op verplichte vaccinaties

Het Duitse Phoenix Reisen kiest ervoor om vanaf 22 augustus 2021 alleen nog cruisereizigers toe te laten op de zeecruiseschepen die gevaccineerd zijn. Deze regel geldt niet voor riviercruises van Phoenix Reisen. De reisorganisator maakt deze keuze omdat steeds meer landen deze vaccinaties verlangen.

Phoenix Reisen ziet dat meer landen en hun havens waar zij naar toe varen, een volledige vaccinatie eisen. Ook bemerken zij vaker dat havens schepen weigeren wanneer niet alle personen boord gevaccineerd zijn. Deze besluiten worden zelfs op zeer korte termijn genomen.

Vanwege bovenstaande redenen zullen al dan niet toekomstige cruises op de Amera, Amadea, Artania en Deutschland alleen beschikbaar zijn voor gasten die volledige ingeënt zijn. De reisorganisatie stelt alle gasten hiervan op de hoogte.

Hiermee volgt Phoenix Reisen vele Amerikaanse rederijen die dit ook verlangen van hun gasten. Daardoor hebben gasten aan boord van deze Amerikaanse rederijen wel meer vrijheden gekregen, zoals het niet meer hoeven dragen van mondkapjes. Phoenix gaat momenteel nog wel uit van het dragen van mondkapjes.

Bekijk alle Phoenix Reisen cruises bij:

Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)