Cruisereiziger
Maidentrip

Routes Ambassador Cruise Line boekbaar

De nieuwe Britse rederij Ambassador Cruise Line gaat in haar eerste twee jaar naar diverse bestemmingen in Europa. De Ambience, de oude Pacific Dawn, zal vanaf april 2022 gaan varen. Cruises van 2022 en 2023 zijn inmiddels boekbaar.

Maidenvoyage

De Ambience (1.400 passagiers) zal op 6 april 2022 voor een korte maiden voyage naar Hamburg vertrekken voor een  5-daagse reis (vanaf £529). Daarna cruist het schip driemaal naar de Noorse Fjorden voor cruises van 7-9 dagen. Vanuit Londen Tilbury bezoek je o.a. Flam, Bergen en uiteraard diverse fjorden zoals Geirangerfjord, Sognefjord en Aurlandsfjord.

 

In het zomerseizoen vaart de Ambience in de meimaanden rondom de Britse Eilanden, IJsland, Groenland en de Oostzee. Vanaf de herfst vinden de langere reizen plaats naar de Zwarte Zee (33 dagen) en Canarische Eilanden (16 dagen).

Bijzonder is begin 2023 een 43-daagse reis naar Cuba en het Caribisch gebied met de Ambience waarbij je vertrekt en weer terugkeert van/naar Londen Tilbury. Deze cruise is boekbaar vanaf £3169.

Arrangementen

De rederij introduceert in december 2022 ook een viertal dagen waarop gasten aan boord van de Ambience mogen komen voor een feestelijke lunch of diner, inclusief een show. Bovendien kunnen gasten ook overnachten aan boord voor een complete beleving. Meer informatie lees je hier.

Wil je cruisen met Ambassador?

De complete cruisekalender bekijk je hier.

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger