Video: Stand van zaken bouw Wonder of the Seas

Royal Caribbean International geeft in een nieuwe video een update over de bouw van de Wonder of the Seas, ‘s werelds grootste cruiseschip ter wereld. Het vijfde schip in de Oasis-klasse wordt momenteel gebouwd op de scheepswerf van Chantiers de l’Atlantique in het Franse Saint-Nazaire. Haar debuut staat gepland in maart 2022. Op dit moment is het schip voor 95% gereed.

De Wonder of the Seas zal veel elementen bevatten die de aflopen 10 jaar succesvol zijn gebleken op haar zusterschepen, waaronder de acht buurten, de Ultimate Family Suite, compleet met een glijbaan, interactieve ruimtes voor kinderen, de Ultimate Abyss – de hoogste glijbaan op zee en de Italiaanse trattoria Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar.

Wil jij weer cruisen met Royal Caribbean International? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!