Cunard maakt zich op voor herstart Queen Elizabeth

De luxe cruisemaatschappij Cunard maakt zich op voor haar herstart aanstaande vrijdag. De Queen Elizabeth zal na een pauze van 17 maanden als eerste schip in de vloot weer gaan varen. Momenteel zetten de bemanningsleden aan boord de laatste puntjes op de i ter voorbereiding op haar terugkeer.

“Ik denk dat ik namens het hele team van Cunard spreek als ik zeg hoe blij we zijn om terug te keren naar waar we goed in zijn. We maken ons nu gereed om onze gasten weer aan boord te verwelkomen”, zei Cunard-voorzitter Simon Palethorpe.

“We weten hoeveel onze gasten hebben uitgekeken naar onze eerste reis en we hopen dat ze zich volledig zullen onderdompelen in de Cunard-ervaring aan boord, terwijl ze genieten van enkele van de meest verbluffende kustlijnen die Groot-Brittannië te bieden heeft,” voegde Palethorpe eraan toe.

Na een reeks van cruises in het Verenigd Koninkrijk beginnen de internationale afvaarten van Cunard aan boord van Queen Elizabeth in oktober met een cruise van Southampton naar Amsterdam, gevolgd door een reis van 14 nachten naar de Canarische Eilanden en Madeira in november.

Cruises met Cunard zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!