Indrukwekkend entertainment op de Celebrity Apex

Cruisereiziger Miriam is aan boord van de Celebrity Apex voor een 8-daagse cruise. Het entertainment is erg vernieuwend op dit Edge klasse schip (net zoals op zusterschip Celebrity Edge overigens): laat al je gebruikelijke ideeën over entertainment maar varen. De rederij heeft op de Apex het entertainment zelfs nog een extra dimensie gegeven! Kenmerkend voor de Apex vind ik de kleinschalige optredens waarbij je dicht bij de artiesten komt. In dit artikel neem ik je mee naar de 4 plekken waar dit plaats vindt.

1. Grand Plaza

De centrale plek van de Celebrity Apex is het Grand Plaza. Niet te missen door een groot kunstwerk boven de martinibar. Rondom het Grand Plaza liggen een aantal specialiteitenrestaurants en de koffie/theebar Café al Bacio. Je loopt er vaak langs en het is echt een ontmoetingsplek. Tijdens de cruise organiseert de cruisedirector hier een aantal activiteiten, zoals de Trivia. In de avond kan je altijd naar live-muziek luisteren en is het dé plek voor een gezellig drankje!

2. Theater

In het vernieuwde theater van de Celebrity Apex vind je, voor het eerst, een groot LED-scherm dat als achtergrond dient van het podium. Levensechte animaties ondersteunen de optredens van artiesten en productieshows. Zo zie je onder andere The Tree of Life met werkelijk prachtige achtergronden zoals een ondergaande zon of de verschillende seizoenen die voorbij kwamen in deze show. Dit scherm is werkelijk de slagroom op de taart bij de diverse shows in het theater.

3. The Club

The Club is een multifunctionele ruimte: overdag worden er bijvoorbeeld lezingen, activiteiten van het entertainmentteam of bijeenkomsten gehouden en ‘s avonds verandert het in een gezellige nachtclub waar altijd wat te doen is. Op één van de avonden vindt om half 8 en half 11 de show Caravan plaats, een circusachtige act met acrobatiek. De ruimte leent zich er uitstekend voor: het heeft een boven en een beneden en je zit behoorlijk dichtbij het kleine podium en dus de artiesten.

4. Eden

‘Eden’ is de naam van een drie dekshoge lounge, gelegen aan de achterkant van het schip op dek 3, 4 en 5. Celebrity heeft een klein aantal veranderingen gedaan in Eden in vergelijking met de Celebrity Edge, wat betreft entertainment,  Waar voorheen gasten in restaurant Eden verrast werden door de sprookjesachtige dansers, blijven deze nu in het centrale gedeelte. Het is de plek van sprookjesachtige optredens, livemuziek, silent disco en overdag kleine activiteiten zoals Salsa les!

Eden valt bij mij zeer in de smaak vanwege de fijne sfeer en de vele toffe zithoeken. De cocktailbar heeft overigens een unieke kaart van cocktails met een beleving; elke cocktail heeft wel een verrassingselement. Hieronder zie je een foto van de Veldt-cocktail waar je de cocktail gepresenteerd krijgt in een schatkistje, waarbij het openen rook je tegemoet komt. Probeer één van de cocktails zeker even uit!

 

Lees ook:

Ben je ook nieuwsgierig naar de mooie Celebrity Apex? Bekijk de cruises bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)