Oceania Cruises terug in de vaart met de Marina

Oceania Cruises verwelkomde afgelopen weekend voor de eerste keer in 524 dagen gasten aan boord van de Marina. De Marina is het eerste schip van Oceania Cruises dat het cruisen hervat en is ook het allereerste cruiseschip dat sinds 2019 vanuit de haven van Kopenhagen vaart.

“Vandaag is een van die dagen die we ons allemaal een leven lang zullen herinneren als we ons herenigen met onze families aan boord en onze gasten om de wereld opnieuw te verkennen”, aldus Bob Binder, President en CEO van Oceania Cruises.

Oceania Cruises hanteert als beleid dat alle passagiers en bemanning volledig is gevaccineerd. De rederij voert een gefaseerde herstart uit met een wetenschappelijk onderbouwd plan voor een gezonde terugkeer ter bescherming van haar passagiers, bemanning en de gemeenschappen die worden bezocht. Het SailSAFE™-gezondheids- en veiligheidsprogramma creëert meerdere beschermingslagen tegen COVID-19 en is ontwikkeld onder begeleiding van een team van volksgezondheids- en wetenschappelijke experts, waaronder de SailSAFE Global Health and Wellness Council en het Healthy Sail Panel.

Marina’s eerste reis gaat van Kopenhagen naar havens in Duitsland, Denemarken, Zweden, Litouwen, Letland, Estland en Finland voordat ze in Stockholm eindigt. Marina zal de rest van de zomer en herfst cruisen rond West-Europa, de Middellandse Zee en de Griekse eilanden voordat ze naar Miami vertrekt, waar ze op 1 december aankomt.

Na de comeback van Marina zal Riviera op 18 oktober 2021 terugkeren in de vaart met cruises naar de Griekse eilanden. De herstart van de Insignia staat gepland op 21 december 2021 vanuit Miami met de 6 maanden durende “Around the World in 180 Days”-cruise. De Sirena begint op 21 januari 2022 in het Caribisch gebied, de Regatta op 5 februari 2022 in Polynesië en de Nautica op 1 april 2022 in de Middellandse Zee.

Kan jij niet wachten om weer te cruisen met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Travel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *