Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Data bekend van volgende Hamburg Cruise Days

De datum staat vast van de volgende Hamburg Cruise Days. Het spectaculaire maritieme evenement in de Duitse stad Hamburg, waar altijd honderdduizenden cruiseliefhebbers op af komen, vindt van vrijdag 19 tot en met zondag 21 augustus 2022 plaats. Tijdens dit lange weekend zal de haven van Hamburg in het teken van de cruisevaart staan.

De laatste keer dat de Hamburg Cruise Days plaatsvonden was in 2019. Deze werd bezocht door maar liefst 500.000 bezoekers. De kade als maritieme promenade met cruisepresentaties, culinaire hoogtepunten, geselecteerd entertainment en natuurlijk de cruiseschepen als de echte sterren in de cruiseparades; dit alles keert volgend jaar terug naar de Elbe. ‘Een duidelijk signaal naar de herstart van de cruisehaven Hamburg’, aldus de organisatie.

Inmiddels zijn de gesprekken met sponsors en partners in volle gang, zo’n jaar voor het evenement – onder meer met lichtkunstenaar Michael Batz, die de afgelopen jaren verantwoordelijk was voor het lichtkunstwerk Blue Port in de haven.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!