Maak kennis met Vista van Oceania Cruises tijdens digitale informatie bijeenkomst

Oceania Cruises geeft graag een voorproefje van haar nieuwste meesterwerk en inaugurele vaarseizoen van Vista, dat start met varen in april 2023. De rederij houdt op 13 september 2021 een digitale informatie bijeenkomst waarvoor je je kunt aanmelden. Ontdek de karakteristieke ruimtes van Vista, waaronder haar 12 unieke culinaire locaties, en ruime suites en staterooms.

Vista komt begin 2023 in de vaart. Het schip biedt plaats aan 1.200 gasten. Op 9 september maakte de rederij de eerste vaarschema’s van de Vista bekend. De verkoop start op 15 september 2021.

Enkele kenmerken van Vista:

  • Boetiekschip voor maximaal 1200 gasten.
  • Ruime suites & staterooms voorzien van balkon.
  • Nieuwe culinaire mogelijkheden met The Finest Cuisine At Sea.

Digitale informatie bijeenkomst

Oceania Cruises wil graag vertellen wat dit nieuwe schip je te bieden heeft. Daarom houdt de rederij op maandag 13 september 2021 een digitale informatiebijeenkomst die je thuis eenvoudig kunt bekijken vanachter je eigen scherm. De rederij geeft een uitgebreid voorproefje van haar nieuwste meesterwerk Vista.

Deelnemen gaat alleen na aanmelding via onderstaande link:

Meld je aan >>

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)