Herfstvakantiecruises bij TUI voor families

Rederij TUI Cruises zet in de oktober maand haar cruiseschip Mein Schiff 4 in als familieschip. De Mein Schiff 4 vaart vanaf Genua enkele routes met extra kinderactiviteiten.

Op drie reizen (7 t/m 17 oktober, 17 t/m 27 oktober, 27 oktober t/m 7 november 2021) is er een geselecteerd programma aan boord met extra ‘s zoals pizza bakken voor het hele gezin, familiebijeenkomsten, diverse workshops en een extra Kapiteins vragenuur voor Kinderen. Ook aan boord op de eerste twee reizen is een goochelaar, Oliver Pfundt. Hij biedt gratis goochelworkshops en een goochelshow voor kinderen.

Maar ook de andere schepen van de Mein Schiff-vloot bieden een ideale gezinsvakantie tijdens de vakantie: Mein Schiff 1 vaart op de Oostzee en zet onder meer koers naar Stockholm en Tallinn. Individuele excursies aan wal zijn hier momenteel mogelijk! De Mein Schiff 2 en Mein Schiff 3 varen in de westelijke Middellandse Zee – de beste voorwaarde voor alle gezinnen die van een beetje van de  zon willen genieten. Mein Schiff 5 verkent de Griekse eilandenwereld.

Net als aan boord van de Mein Schiff 1 kan het gezondheidsconcept hier – dankzij de volledige vaccinatiebescherming voor gasten en bemanning – op sommige punten worden versoepeld. Volwassenen moeten gevaccineerd zijn, terwijl kinderen van vier jaar en ouder twee negatieve testen nodig hebben voor aanvang van de reis.

Prijzen

10 dagen met de Mein Schiff 4 van Genua naar Palma de Mallorca van 7 t/m 17 oktober kost in een balkonhut vanaf € 1.099 per persoon. Kinderen betalen als de 3e/4e persoon € 499. Een cruise bij TUI is altijd premium all-inclusive: inclusief fooien, veel drankjes en maaltijden.

Bekijk meer cruises bij:

TUI Cruises TUI.nl

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)