Cruisereiziger
Bestemmingen

Middellandse Zee cruises Wonder of the Seas boekbaar!

Vorige week maakte rederij Royal Caribbean bekend dat het toekomstig grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, haar debuut zal gaan maken in de Verenigde Staten en Europa. Het vijfde schip in de Oasis-klasse zal op 4 maart 2022 vanuit haar thuishaven in Fort Lauderdale naar het Caribisch gebied varen. Aansluitend staat vanaf mei haar inaugurele zomerseizoen gepland met cruises vanuit Barcelona en Rome. Vanaf woensdag 22 september zijn de Middellandse Zee cruises boekbaar bij de rederij!

Routes Middellandse Zee

Vanaf mei 2022 staan 8-daagse cruises vanuit Barcelona en Rome op de westelijke Middellandse Zee gepland. Bestemmingen die de Wonder of the Seas bezoekt, zijn Palma de Mallorca in Spanje, Marseille in Frankrijk, La Spezia (voor Florence of Pisa) en Napels in Italië. Het schip biedt 24 vertrekken aan vanuit Civitavecchia, vanaf 12 mei 2022 voor een prijs vanaf €979. Vanaf Barcelona vaart het schip 25 maal, te beginnen vanaf 8 mei 2022, vanaf €982.  De Wonder of the Seas cruist éénmaal een kortere 4 daagse cruise vanaf Civitavecchia naar Napels en eindigend in Barcelona, op 27 oktober 2022 vanaf €428.

Wonder of the Seas zal in 2022 in de Middellandse Zee varen in plaats van de Allure of the Seas. Gasten die geboekt hadden voor de 2022 mediterrane routes van Allure worden automatisch omgeboekt naar de Wonder of the Seas. De rederij informeert deze passagiers en betrokken reisagenten hierover.

Wonder of the Seas

Cruisereizigers kunnen op de Wonder of the Seas 8 verschillende buurten verwachten, een primeur voor de Oasis-klasse, met geheel nieuwe voorzieningen.  Zoals de Suite Neighborhood, een zwembadbar genaamd The Vue en Wonder Playscape – een interactieve, openlucht kinderspeeltuin met uitzicht. Ook populaire faciliteiten zoals The Ultimate Abyss, de hoogste glijbaan op zee; Central Park, de buurt vol echte planten; en het levendige Caribisch geïnspireerde zwembaddek ontbreken niet.

Wil jij volgend jaar zomer varen op het grootste cruiseschip ter wereld in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)