Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Crystal Cruises verlengt vaccinatie-vereiste tot en met 2022

Ultraluxe rederij Crystal Cruises kondigde deze week aan dat het de vaccinatieplicht voor alle gasten (momenteel 12 jaar en ouder) en alle bemanningsleden tot in 2022 zal verlengen voor de oceaanschepen Crystal Serenity en Crystal Symphony én het luxe expeditiejacht Crystal Endeavour.

Alle gasten en alle bemanningsleden moeten ten minste 14 dagen vóór hun inschepingsdatum volledig zijn ingeënt met een COVID-19-vaccin (met beide doses, indien aanbevolen door de fabrikant).

“Het beschermen van de gezondheid en veiligheid van onze gasten en bemanning is van het grootste belang bij alles wat we doen en het verlengen van onze vaccinatie-eisen tot 2022 is de volgende belangrijke stap om de gezondheid en het welzijn van onze Crystal Family te blijven waarborgen”, zegt Jack Anderson, president van Crystal. . “Onze gasten hebben ons laten weten dat vaccinaties van cruciaal belang zijn voor hen om zich op hun gemak te voelen tijdens het reizen met ons.”

Gasten dienen bij het inchecken een gedocumenteerd bewijs van vaccinatie te overleggen voordat ze aan boord gaan. Kinderen van 11 jaar en jonger die momenteel niet in aanmerking komen voor vaccinatie, moeten vooraf worden goedgekeurd en een geldige reisverzekering overleggen.

Gasten die met niet-gevaccineerde kinderen reizen, zijn onderworpen aan niet-gevaccineerde protocollen wanneer ze met hun kinderen reizen. Zodra de vaccins zijn goedgekeurd voor kinderen die in aanmerking komen voor de leeftijd, vereist Crystal dat ze volledig worden gevaccineerd. Alle officieren en bemanningsleden van de Crystal-vloot zijn ten minste 14 dagen voorafgaand aan hun dienst volledig gevaccineerd als een vereiste voor hun dienstverband.

Eerder maakte ook Crystal River Cruises bekend dat het ook tot en met 2022 100 procent vaccinatie van gasten en bemanning zal vereisen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)