Cruisereiziger
SamenwerkingWinkels

AIDA Cruises opent ‘s werelds eerste LEGO winkel aan boord van een cruiseschip

AIDA Cruises werkt samen met de populaire Deense speelgoedfabrikant LEGO en biedt daarom voor het eerst ter wereld een exclusieve LEGO winkel op een cruiseschip.

Afgelopen zaterdag werd de LEGO Store aan boord van AIDAprima officieel geopend door Annette Rosendahl, Sales Director bij de LEGO Group, Travel Retail Europe en Steffi Heinicke, Senior Vice President Guest Experience van AIDA Cruises. Op 75 m² zijn diverse klassieke LEGO-werelden te vinden, zoals LEGO DUPLO en LEGO City tot nieuwe producten zoals de LEGO Volkswagen T2Camper Van en de LEGO Harry Potter Hogwarts Castle van 6.000 stenen. De officiële LEGO-mascotte, een twee meter lange matroos, zal in de toekomst de andere mascottes ‘AIDA Clubbies’ aan boord ondersteunen.

Tot 23 oktober 2021 vertrekt AIDAprima op zaterdag vanuit Kiel voor zevendaagse reizen naar de Oostzee waarbij Kopenhagen, Visby op het eiland Gotland en Stockholm worden aangedaan. Van 30 oktober 2021 tot april 2022 trekt AIDAprima vanuit Hamburg naar verschillende grote steden in West-Europa waaronder Rotterdam.

Cruises met AIDAprima zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger