Kijk mee naar de laatste aflevering van Embark – The Series “Adventure Awaits” van Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line zet de laatste aflevering van EMBARK – The Series, “Adventure Awaits” live!

De vijfdelige docuserie die over de herstart van rederij gaat, komt met deze aflevering die vandaag op vrijdag 1 oktober live is gegaan, tot een einde. In “Adventure Awaits” krijgen kijkers een plekje op de eerste rij op het nieuwste innovatieve schip Norwegian Encore wanneer zij haar eerste Alaska cruise seizoen start. De historische cruise begint in Seattle, waar NCL 21 jaar geleden pionierde met cruises naar Alaska. Voor het eerst in 17 maanden verwelkomt het toegewijde team van de Norwegian Encore weer gasten aan boord.

Van het uitgebreide culinaire aanbod tot aan toonaangevende attracties en entertainment van Broadway- en West End-kaliber krijg je een kijkje achter de schermen van hoe NCL veilige en unieke cruises aanbiedt.

“Vanaf het begin wilden we gasten meenemen op onze Great Cruise Comeback-reis”, zegt Harry Sommer, president and chief executive officer van Norwegian Cruise Line.  “Gezien de mate van onzekerheid in de afgelopen maanden die velen van ons hebben meegemaakt, wilden we reizigers geruststellen dat we er alles aan deden om de veiligste vakantie-ervaring te bieden, terwijl we ook de tijd namen om het aanbod aan boord te verhogen.  Via EMBARK – The Series konden we precies laten zien hoe we onze belofte waarmaakten. Deze laatste aflevering is gevuld met zoveel emoties… en wat luid en duidelijk doorkomt, is hoe enthousiast onze gasten en bemanning zijn om weer met ons op zee te zijn.”

Terug in de vaart in Europa

Norwegian Cruise Line hervatte haar cruiseactiviteiten op 25 juli 2021 na een opschorting van meer dan 500 dagen, waarbij als eerste de Norwegian Jade weer in de vaart kwam met zevendaagse routes naar de Griekse eilanden. 

De herstart van de Norwegian Epic vanuit Barcelona vond plaats op 5 september 2021 en zij biedt zevendaagse cruises aan tot 24 oktober 2021 naar de westelijke Middellandse Zee. Onlangs heeft NCL ook de Norwegian Getaway op 13 september 2021  opnieuw gelanceerd vanuit Rome, waar ze tot 25 oktober 2021 een mix van 10- tot 11-daagse Griekse eilanden-routes zal varen. 

In Amerika

Hoofdrolspeler in de laatste aflevering van Embark, de Norwegian Encore, werd het eerste schip in de NCL-vloot dat op 7 augustus 2021 terugkeerde naar de VS. Zij vaart momenteel haar eerste seizoen met Alaska-cruises van een week vanuit Seattle. Op 15 augustus 2021 was Norwegian Gem het eerste schip in de vloot dat de activiteiten hervatte vanuit Miami. Vanaf de nieuwe Norwegian Cruise Line Terminal in PortMiami vertrok zij voor achtdaagse cruises naar het Caribisch gebied en vierdaagse cruises naar de Bahamas. 

Veilig cruisen

De vlootbrede herstart zal worden voortgezet in samenwerking met lokale overheden en worden geleid door de robuuste protocollen van het SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma van de rederij. Dat houdt in dat alle bemanningsleden en gasten volledig moeten zijn gevaccineerd om aan boord te gaan voor cruises tot 31 december 2021. Daardoor mogen gasten zelfstandig aan wal in de diverse havens.

In samenwerking met de toonaangevende experts van de SailSAFE Global Health and Wellness Council zullen de protocollen regelmatig worden geëvalueerd en indien nodig worden aangepast, waarbij wetenschappelijke beslissingen worden genomen om gasten, bemanning en de bestemmingen die het bezoekt te beschermen. Naarmate de protocollen evolueren en aanvullende informatie beschikbaar komt, zullen updates worden gepubliceerd op www.ncl.com/sail-safe.

Voor meer informatie over de bekroonde vloot van 17 schepen van de rederij en wereldwijde reisroutes, of om een ​​cruise te boeken, bel 888-NCL-CRUISE (625-2784) , bezoek www.ncl.com of neem contact op met een reisprofessional:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)