MSC Magnifica vaart komende maanden vanuit Nederland

In navolging van het succes van het Noord-Europese seizoen deze zomer en vanwege de aanhoudende vraag van gasten om in deze regio te cruisen, heeft MSC Cruises vandaag de introductie aangekondigd van een Noord-Europa-vaarschema voor deze winter – het is de eerste keer dat MSC Cruises een winterprogramma in de regio aanbiedt.

Vanaf 19 november 2021 biedt MSC Magnifica cruises van 7 nachten aan die vijf van Europa’s populairste steden bezoeken – de Northern Pearls- Het schip zal Hamburg aandoen in Duitsland; IJmuiden (Amsterdam) in Nederland; Zeebrugge (Brugge & Brussel) in België; Le Havre (Parijs) in Frankrijk; en Southampton (Londen) in het VK. Met verlengde verblijven in de haven van circa 12 uur, kunnen gasten het maximale uit hun tijd aan wal halen. De Magnifica vaart deze route tot en met april 2022.

Daniëlle Groot, Marketing & Communicatie Manager MSC Cruises Nederland, geeft aan: ”MSC Cruises gelooft in de Nederlandse markt en wij zien dit als een fantastische mogelijkheid. De winter is één van de beste tijden van het jaar om Noord-Europa te bezoeken – de steden zijn niet zo druk met toeristen, het vakantieseizoen brengt feestelijke decoraties en kerstmarkten die een magische sfeer creëren en veel van de landschappen worden omgetoverd tot winterwonderland! Dit is ook een unieke kans om enkele van de Europese hoofdsteden allemaal in één reis te bezoeken”.

Vaarroute Northern Pearls

  • Hamburg – staat bekend om zijn elegante boulevards, statige gebouwen en smaragdgroene parken en in november en december kunt u genieten van één van de 30 kerstmarkten van de stad onder het genot van glühwein of knabbelen van geroosterde kastanjes
  • IJmuiden – gasten die inschepen in een andere haven dan IJmuiden kunnen de hele vrijdag doorbrengen in Amsterdam, de charmante stad die bestaat uit beeldschone grachten en bruggen met prachtige 16e-eeuwse architectuur.
  • Zeebrugge – ligt dicht bij de pittoreske stad Brugge, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, een van Europa’s best bewaarde middeleeuwse steden met schilderachtige geplaveide straatjes en rustige grachten. Of breng de dag door met het verkennen van de hoofdstad van België, Brussel, waar wolkenkrabbers en hotels de skyline van deze Frans- en Vlaamssprekende stad hebben gemoderniseerd. Stap terug in de tijd en dwaal rond op de “Grote Markt”, een van de mooiste pleinen van Europa.
  • Le Havre – Gasten kunnen Rouen bezoeken, de historische hoofdstad van Normandië, of Honfleur, een klein stadje dat bekend staat om zijn pittoreske haven en prachtig bewaard gebleven oude gebouwen met leistenen gevels. Honfleur is een favoriet motief van veel schilders en het is bekend dat het vooral Gustave Courbet, Claude Monet, Eugène Boudin en Johan Jongkind heeft geïnspireerd. Of bezoek Parijs en geniet van de charmes van de romantische hoofdstad van Frankrijk en bekijk de Champs-Élysées, de Eiffeltoren, Place de la Concorde en vele andere wereldberoemde bezienswaardigheden.
  • Southampton – gasten hebben gemakkelijke toegang tot een aantal toeristische topattracties in Zuid-Engeland, waaronder de nabijgelegen historische steden Winchester of Salisbury met hun wereldberoemde kathedralen Windsor Castle uit de 1e eeuw of de steencirkel van Stonehenge, een van de meest intrigerende en oude vindplaatsen in het Verenigd Koninkrijk. Gelegen op een uitgestrekte vlakte, is de plek werkelijk indrukwekkend; gehuld in magie en mysterie, geloven velen dat deze heilige plaats een speciale sfeer uitstraalt. Voor degenen die een andere hoofdstad willen bezoeken, breng de dag door in Londen, waar u Oxford Street kunt bezoeken, Hyde Park kunt verkennen, de Covent Garden-markt kunt bezoeken, uzelf kunt onderdompelen in cultuur in een van de vele musea of ​​kunstgalerijen of gewoon kunt genieten van een pint bier drinken en ontspannen in een typisch Engelse pub.

Verkoop

De verkoop start op woensdag 6 oktober bij:

MSC Cruises

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)