Fotoreportage: Maiden Call Spirit of Adventure in Rotterdam

Het cruiseschip Spirit of Adventure kwam woensdagavond voor de eerste keer aan in Rotterdam. Even na 19:00 uur arriveerde het tweede nieuwbouwschip van de Britse cruisemaatschappij Saga Cruises aan bij de cruiseterminal van Cruise Port Rotterdam. Het zusterschip van de Spirit of Discovery nam na een grijze regenachtige dag letterlijk de zon mee. Na een overnachting in het centrum van Rotterdam vertrok het schip, dat in september 2020 werd opgeleverd door de Meyer Werft in Papenburg, rond 17:00 uur naar IJmuiden waar het morgenochtend vroeg wordt verwacht.

Marco en Rian (zie ook Ship Photography in the Netherlands) zagen woensdagavond de Spirit of Adventure over de Nieuwe Waterweg varen richting Cruise Port Rotterdam en maakten de volgende foto’s:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!