Verkoop gestart van Holland America Line’s 2024 Grand World Voyage

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat de verkoop is gestart van haar 2024 Grand World Voyage, de jaarlijkse wereldreis van de Amerikaanse rederij met de Nederlandse roots.

Op deze 128-daagse cruise van het cruiseschip Zuiderdam zullen 50 havens worden aangedaan met overnachtingen in Tokyo, Kobe, Beijing, Shanghai, Hongkong, Singapore, Mumbai, Petra en Istanboel.

De Grand World Voyage start op 3 januari 2024 in Fort Lauderdale in Florida. Vandaar wordt er koers gezet naar Zuid-Amerika naar o.a. het Amazone regenwoud. Via het Panamakanaal vaart het door naar de Stille Oceaan. Na stops in exotische havens in het Verre Oosten en Zuid-Oost Azië wordt het Midden-Oosten en Middellandse Zee aangedaan. Op 11 mei 2024 eindigt de Zuiderdam haar wereldreis weer in Fort Lauderdale.

De prijzen starten vanaf 19.754 per persoon voor een binnenhut. 

Deze 2024 Grand World Voyage van de Zuiderdam is boekbaar bij:

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel Stip TUI

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!