Mein Schiff Herz gaat in 2023 voor Marella Cruises varen

De Britse cruisemaatschappij Marella Cruises heeft aangekondigd dat het een vijfde schip zal verwelkomen in haar vloot van all-inclusive cruiseschepen. De Marella Voyager – momenteel bekend als Mein Schiff Herz van TUI Cruises – zal in juni 2023 voor het eerst voor Marella Cruises varen. Het zal dan diverse bestemmingen in de Middellandse Zee gaan bezoeken.

Na een renovatie zal de Marella Voyager enkele bekende Marella-gelegenheden huisvesten waaronder Surf and Turf, Nonna’s en Snack Shack. Passagiers kunnen daarnaast ook een gloednieuw Mexicaans eetcafé en een ‘Secret Speakeasy-bar’ verwachten. De Marella Voyager zal gezinsvriendelijk zijn en diverse faciliteiten bevatten, zoals kinderclubs, zwembad, fitnessruimte, Broadway Show Lounge evenals 10 all-inclusive bars en 10 restaurants.

“Na een uitdagend jaar voor de industrie, kunnen we niet blijer zijn om eindelijk aan te kondigen dat we Marella Voyager, het vijfde schip in onze vloot, in het voorjaar van 2023 zullen verwelkomen, met haar eerste afvaart in juni. Dit schip bouwt voort op onze reeds populaire vloot en biedt trouwe klanten en nieuwe klanten meer keuze. We weten wat onze klanten leuk vinden en daarom willen we ervoor zorgen dat we een aantal Marella Cruises-favorieten behouden, maar ook een andere smaak aan de Marella Voyager toevoegen”, aldus de Managing Director of Cruise voor TUI UK & I, Chris Hackney.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!