Carnival Breeze schiet noodlijdende zeilboot te hulp

Het cruiseschip Carnival Breeze is in de nacht van woensdag op donderdag op haar terugweg naar Galveston een noodlijdende zeilboot te hulp geschoten. Het schip van de Amerikaanse cruisemaatschappij Carnival Cruise Line kreeg om ongeveer 01:00 uur een noodoproep waarna het van koers veranderde.

Na het lokaliseren van de boot liet de bemanning van Carnival Breeze een ​​van haar reddingsboten zakken en bracht daarmee drie mensen en twee honden in veiligheid. Ze gingen aan boord aan boord en kregen medische hulp. Na de redding vervolgde de Carnival Breeze haar weg naar thuishaven Galveston waar het de volgende morgen arriveerde.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!