MSC Seashore gedoopt op Ocean Cay MSC Marine Reserve

Donderdagavond is op het nieuwe privé-eiland van MSC Cruises, Ocean Cay MSC Marine Reserve, op de Bahama’s het nieuwste vlaggenschip van de rederij MSC Seashore officieel gedoopt. Het was de eerste doopceremonie die ooit heeft plaatsgevonden voor een cruiseschip op een privé-eiland. Hollywood-royalty Sophia Loren fungeerde voor de 16e keer als doopmoeder van een MSC Cruises-schip.

Het evenement werd bijgewoond door reisadviseurs en media van over de hele wereld, evenals andere belangrijke VIP’s en belanghebbenden. De festiviteiten vonden zowel aan boord als op het eiland plaats. Er werd o.a. een galadiner gehouden en er was live entertainment van drievoudig Grammy Award-winnaar Nile Rodgers en zijn band Chic.

De doop van de MSC Seashore diende ook gelijk als formele inauguratie van Ocean Cay MSC Marine Reserve. Het privé-eiland werd in december 2019 geopend, maar werd kort daarna alweer gesloten vanwege de coronapandemie.

MSC Seashore begint zaterdag vanuit haar thuishaven PortMiami aan haar inaugurele cruise van 7 nachten met stops in Cozumel (Mexico), Falmouth (Jamaica) en Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahama’s).

Cruises met MSC Cruises zijn boekbaar bij:
MSC Cruises

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!