Herstart Norwegian Joy vanuit Miami met meer cruises naar de Caribbean

Norwegian Cruise Line heeft afgelopen weekend haar ‘Great Cruise Comeback’ voortgezet met de herstart van haar negende cruiseschip in de vloot Norwegian Joy. De Norwegian Joy biedt vanaf de gloednieuwe terminal in Miami een reeks van 7-daagse Caribische cruises aan naar Roatán en Bay Islands (Honduras), Costa Maya en Cozumel (Mexico) en Harvest Caye, het privé-eiland van de rederij in Belize. De wekelijkse route is beschikbaar tot 23 april 202.

Passagiers die de feestdagen op zee en op tropische bestemmingen willen doorbrengen kunnen de 11-daagse cruise van het schip vanuit Miami op 23 december 2021 boeken. Deze cruise doet Willemstad, Curaçao; Oranjestad, Aruba; Castries, St. Lucia; St. John’s, Antigua en St. Thomas op de Amerikaanse Maagdeneilanden aan. Passagiers kunnen nieuwjaarsdag vieren in Puerto Plata op de Dominicaanse Republiek.

Vanaf december 2021 zal PortMiami de thuisbasis zijn van vier NCL-schepen, Norwegian Joy, Encore, Getaway en binnenkort weer Norwegian Pearl. Norwegian Encore, het nieuwste en meest innovatieve schip van de rederij biedt vanaf december een reeks van zevendaagse reizen aan van 12 december 2021 tot en met 10 april 2022 met stops in Puerto Plata, Dominicaanse Republiek; St. Thomas, Amerikaanse Maagdeneilanden; Tortola, Britse Maagdeneilanden; en Great Stirrup Cay, het privé-eiland van NCL op de Bahama’s.

Norwegian Getaway vaart ook door de oostelijke Caraïben via een reeks van 5- en 9-daagse cruises van 22 december 2021 tot en met 11 februari 2022. Norwegian Pearl maakt haar herstart op 23 december 2021 met een 11-daagse rondreis naar het Panamakanaal vanuit Miami. Tijdens deze cruise worden Cartagena, Colombia; Panamakanaal / Gatun-meer en Colón, Panama; Puerto Limon, Costa Rica; Roatán en Bay Islands, Honduras; Harvest Caye, Belize en Costa Maya, Mexico aangedaan. Passagiers kunnen bij deze cruises profiteren van de “Greatest Deal Ever” van de rederij.

Deze cruises van Norwegian Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!