Twee nieuwe all-inclusive tarieven voor Silversea

Ultraluxe rederij Silversea Cruises breidt haar all-inclusive aanbod uit voor het komende seizoen. Het nieuwe tarief “Port-to-Port” zorgt er voor dat gasten zelf kunnen kiezen hoe zij hun cruise beginnen. Vanaf nu biedt Silversea twee verschillende tarieven aan op het all-inclusive aanbod van de rederij. Bovendien is aan boord in iedere haven minimaal 1 excursie inbegrepen in de prijs, evenals ook de wifi, drankjes, kaviaar, butlerservice in suites en fooien.

  • All-inclusive tarief van “Door-to-Door”(“Deur-tot-Deur”): het populaire pakket biedt veel voordelen op een cruise met o.a. een retourvlucht (economy, of gereduceerd business class tarief), alle transfers incl. vanuit huis, eventuele overnachtingen vooraf of achteraf in hotels, bagage afhandeling. Tijdelijk slechts met 15% aanbetaling bij boeking tot 28 februari 2022.
  • Het “Port-to-Port” (Haven-tot-Haven) is een lager tarief dan de hier boven genoemde. Deze is meer bestemd voor cruisereizigers die hun heenreis en terugreis liever zelf regelen. Gemiddeld zijn dit 25% lagere prijzen dan de “Door-to-Door” tarieven.

Annuleringsvoorwaarden voor COVID-19 voor beide tarieven

Silversea’s restitutie- en annuleringsbeleid voor COVID-19 is van toepassing op beide tarieven, voor nieuwe boekingen die gemaakt zijn voor afvaarten tot en met 30 april 2022. Volgens dit beleid komen gasten die geboekt hebben, in aanmerking voor een 100% Future Cruise Credit of 100% restitutie van het totale cruisetarief dat aan Silversea is betaald.  Vraag naar de exacte voorwaarden.

Nieuwsgierig naar all-inclusive cruisen? Kijk zeker even bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)