Silversea

Silversea is een ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met een vloot van kleinere schepen en twee expeditieschepen. De schepen bieden plek voor slechts 300- 540 passagiers en daarmee kunnen de kleine schepen gemakkelijk aanmeren in kleinere havens. Ze werden ontworpen om meer ruimte te bieden aan minder passagiers. De twee expeditieschepen zijn de Silver Explorer en Silver Galapagos, waarvan de laatste zich specifiek richt op cruises naar de Galapagoseilanden. De cruisemaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Monaco.

De hutten zijn allemaal suites uiteraard voorzien van alle luxe. De meest luxe suites hebben een persoonlijke butler voor bijvoorbeeld het uitpakken van je koffer.

Alle dranken, ook de wijnen, champagnes en sterke dranken zijn inbegrepen in de prijs. In de restaurants serveert men uitstekende gerechten van de koks van Relais & Chateaux. Een cruise staat garant voor culinair genieten. Een enkel restaurant kent een toeslag. Gala avonden vinden 1 of twee keer per cruise (afhankelijk van de lengte) plaats.

Voor de ontspanning is er een bibliotheek, een spa en zijn er bars. Ook worden er lezingen gegeven. In de avond is er entertainment en zijn er artiesten.
Fooien zijn inclusief.

Cruises zijn verkrijgbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

De vloot bestaat uit:

Het laatste nieuws van Silversea

Waar bevinden zich de schepen van Silversea momenteel?

Ga naar de radar en zoek de schepen op naam.

Ga hier naar de site van de Silversea 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​