Cruisereiziger

Silversea

In luxe baden met Silversea

Silversea is een ultraluxe all-inclusive cruisemaatschappij met een vloot van kleinere schepen en twee expeditieschepen. De schepen bieden plek voor slechts 300- 540 passagiers en daarmee kunnen de kleine schepen gemakkelijk aanmeren in kleinere havens. Ze werden ontworpen om meer ruimte te bieden aan minder passagiers.

De hutten zijn allemaal suites uiteraard voorzien van alle luxe. De meest luxe suites hebben een persoonlijke butler voor bijvoorbeeld het uitpakken van je koffer.

Alle dranken, ook de wijnen, champagnes en sterke dranken zijn inbegrepen in de prijs. In de restaurants serveert men uitstekende gerechten van de koks van Relais & Chateaux. Een cruise staat garant voor culinair genieten. Een enkel specialiteiten restaurant kent een toeslag. Gala avonden vinden 1 of twee keer per cruise (afhankelijk van de lengte) plaats.

Voor de ontspanning zijn er een bibliotheek, een spa en bars aanwezig. Ook worden regelmatig lezingen gegeven. In de avond is er entertainment en zijn er artiesten. Fooien zijn inclusief. Vanaf 2022 zijn ook de excursies inclusief en retourvluchten.

Miriam bezocht in Amsterdam de Silver Wind, lees hier hoe het aan boord eruit ziet.

Expeditiecruises

De expeditieschepen zijn de Silver Explorer, Silver Cloud, Silver Galapagos en Silver Origin, waarvan de laatste 2 zich specifiek richten op cruises naar de Galapagoseilanden. De cruisemaatschappij heeft haar hoofdkantoor in Monaco.

 

De vloot bestaat uit:

De laatste nieuwtjes van Silversea

Silver Nova - Otium Spa

Nieuwe Otium Spa nu ook op Silver Nova

6 november 2023

Na het succesvolle debuut aan boord van Silver Dawn in 2022, is het Otium wellnessprogramma beschikbaar aan boord van het nieuwste schip in de Silversea-vloot,… lees meer…

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cruisereiziger