Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

Nieuwe Otium Spa nu ook op Silver Nova

Na het succesvolle debuut aan boord van Silver Dawn in 2022, is het Otium wellnessprogramma beschikbaar aan boord van het nieuwste schip in de Silversea-vloot, Silver Nova. Gebaseerd op de filosofie en tradities van de oude Romeinse levensstijl, werd het Otium-wellnessprogramma van Silversea ontworpen om gasten verwennerij te bieden door middel van op maat gemaakte wellness-ervaringen. Naast een zorgvuldig ontworpen Otium Spa met een overdekt ontspanningszwembad, biedt Silver Nova gasten verbeterde suite-ervaringen, badkamervoorzieningen, speciale Otium Suites en meer.

“Uniek in de branche: het op Romeins geïnspireerde Otium-wellnessprogramma van Silversea weerspiegelt de toewijding van ons merk om onze gasten een aantal van ‘s werelds meest luxueuze reiservaringen te bieden”, aldus Barbara Muckermann, president van Silversea. “Door gasten te verwennen met op maat gemaakte momenten van verwennerij, als onderdeel van een wellnessreis die begint in het comfort van hun suite en zich uitstrekt over het hele schip, is Otium nog beter geworden aan boord van Silver Nova, met een opnieuw ontworpen spa, nieuwe Otium-voorzieningen, een geheel nieuwe in -suite-ervaring, en meer. Otium markeert slechts een van de vele verbeteringen aan boord van Silver Nova, die grenzen verlegt in ultra-luxe reizen en de evolutie van onze vloot vertegenwoordigt.”

Aan boord van Silver Nova

Otium Suites

De Otium Suite is een van de zeven nieuwe suite-categorieën die aan boord van de Silver Nova zijn geïntroduceerd.  Met elk 123 m² zijn de twee Otium Suites van Silver Nova de ruimste accommodaties van het schip, die de ultieme suite-ervaring op zee bieden. De twee suites zijn voorzien van kamerhoge ramen in alle woonruimtes en bieden een ongekend uitzicht van 270 graden van binnenuit, terwijl hun balkons van 40 m2 de ruimste aan boord zijn en beschikken over een eigen bubbelbad.

De Otium Suites beschikken ook over op maat gemaakte luxe matrassen, twee grote flatscreentelevisies, geluidssystemen met Bluetooth-connectiviteit en espressomachines. Elke Otium Suite beschikt ook over vijf Romeins geïnspireerde kunstwerken, samengesteld om het gevoel van ontspanning te versterken. Naast de inclusieve ervaringen in de suites van het wellnessprogramma, kunnen gasten die in de Otium Suites van Silver Nova verblijven genieten van een gratis behandeling in de spa ter waarde van maximaal USD 399 per persoon, op basis van dubbele bezetting.

Otium douchegeuren

Met Otium beginnen de wellnessreizen van gasten in hun suites voordat ze zich over het hele schip uitbreiden. Voor het eerst geïntroduceerd aan boord van Silver Dawn, kunnen gasten profiteren van de kenmerkende slaapervaring van Otium.  Met het beste beddengoed en een keuze aan kussens; de Otium-badervaring, inclusief een reeks op maat gemaakte badzouten, gastronomische delicatessen en een samengestelde afspeellijst; de eerste balkonervaring op zee, afgestemd op zowel warm als koud weer; en de Otium comfort food-ervaring, bestaande uit een selectie decadente snacks.

Silver Nova breidt het scala aan Otium-ervaringen in de suite uit met de introductie van een gloednieuwe douche-ervaring. Gasten hebben de keuze uit drie geuren:

  • Deep Sleep – met tonen van lavendel, rozengeranium en zwarte peper om te helpen ontspannen en je voor te bereiden op een diepe slaap
  • Mood Boost – een stimulerende en verkwikkende optie, opbeurend voor de zintuigen, met tonen van citroen, pepermunt, roze grapefruit, bergamot, rozemarijn, lavendel en citroenverbena.
  • Steam Room – een zuiverende en ontspannende optie, ontworpen voor elk moment van de dag, met tonen van eucalyptus, rozemarijn, dennen en zwarte peper.

Nieuwe Otium voorzieningen

Silver Nova introduceert een nieuwe collectie hervulbare Otium-badkamerbenodigdheden in navulbare keramische dispensers. De luxe voorzieningen zijn ontwikkeld in samenwerking met La Bottega en zijn exclusief voor Silversea ontworpen. om gasten een rustgevende geurreis te bieden. De producten zijn gemaakt met ethisch geproduceerde, natuurlijke ingrediënten en de formules zijn verbeterd met zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën en zijn geschikt voor veganisten, SLES-vrij, parabenenvrij en siliconenvrij. Geïnspireerd door de Middellandse Zee, omvatten de geuren zongerijpte sinaasappel, pittige citroen, bergamot, grapefruit, patchouli, amber, ambergrijs en meer.

Nieuw Romeins geïnspireerd Spa-ontwerp

Aan boord van Silver Nova is de Otium Spa verplaatst naar de boeg van het schip. De ruimte van 338 m² beschikt over een binnenruimte, 0ntspanningszwembad; een elegant ingerichte spa, acht behandelkamers, waaronder twee Otium-behandelkamers, compleet met ervaringsdouches en ultramoderne behandelbedden, en een rustige ontspanningsruimte; sportschool; en schoonheidssalon.

Geïnspireerd door het ontwerp van oude Romeinse baden, heeft de Otium Spa een open, gastvrije sfeer. Het thermale gebied is groter dan ooit en omvat stoom- en saunaruimtes; een binnenzwembad, geïnspireerd op oude ontwerpen; een muur van travertijn en waterfonteinen; en een kamerhoog raam dat verreikende uitzichten biedt. De keuze van verlichting en materialen resoneert met het Romeinse badconcept en is gekozen om de zintuiglijke ervaringen van de gasten verder te verbeteren.

Bekijk de Silver Nova bij:

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!


Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger