Cruisereiziger
Routewijziging

Oceania Cruises presenteert nieuwe routes voor 2024

Oceania Cruises heeft haar cruiseprogramma voor het Middellandse Zeegebied voor 2024 herzien. Aanleghavens in Israël, Egypte en Jordanië zijn vervangen door vaste favoriete- en nieuwe bestemmingen. De 42 herziene routes variëren van 10 tot 58 dagen.

“Onze fascinerende nieuwe reizen zijn zorgvuldig samengesteld om geliefde badplaatsen en jet-set locaties te combineren met oude steden die doordrenkt zijn van traditie”, zegt Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Doorgewinterde reizigers zullen onze strategische en doordachte herschikking van bestemmingen en routes waarderen om hun veiligheid, zekerheid en gemoedsrust te garanderen.”

Oceania Cruises’ simply MORE value promise betekent dat vrijwel alles is inbegrepen in de reissom: gratis retourvluchten en luchthaventransfers; gratis champagnes, premium wijnen en internationale bieren tijdens lunch en diner; en een tegoed voor excursies aan wal van maximaal $1.600 per hut (tegoed varieert per reisduur).

Nieuwe 2024 Middellandse Zee routes:

21 april: 10 dagen van Valletta naar Triëst aan boord van Vista

De mooiste bestemmingen van de Middellandse Zee, de Egeïsche Zee en de Adriatische Zee worden bezocht.  Klassieke bezienswaardigheden kunnen worden bewonderd in Valletta, Heraklion, Athene, Dubrovnik en Venetië terwijl het heerlijk slenteren is in het charmante Santorini, Mykonos, Kotor en Rovinj. De volgende Around the World en Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

27 maart: 35 dagen van Miami naar Triëst
11 april: 20 dagen van Rome naar Triëst

13 mei: 24 dagen van Dubai naar Barcelona aan boord van Insignia

Op deze reis kunnen reizigers historische schatten bezoeken in Athene, Valletta, Dubrovnik, Rome en Barcelona, plus genieten van het ontdekken van de badplaatsen Santorini, Capri en Monte Carlo.

14 mei: 15 dagen van Dubai naar Triëst aan boord van Riviera

Tijdens deze reis worden de Arabische, Rode, Middellandse Zee en Adriatische Zee doorkruist. Hoogtepunten zijn Argostoli en Corfu in Griekenland, Montenegro en Dubrovnik en Split in Kroatië. Een optioneel hotelverblijf na de cruise wordt aangeboden in Venetië. De volgende Around the World en Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

13 april: 58 dagen van Tokio naar Barcelona
28 april: 43 dagen van Singapore naar Barcelona
14 mei: 34 dagen van Dubai naar Rome
14 mei: 27 dagen van Dubai naar Barcelona

18 mei: 14 dagen van Barcelona naar Rome aan boord van de Marina

Op deze twee weken durende reis strijden schilderachtige, witgekalkte huizen om aandacht met eeuwenoude bezienswaardigheden. Passagiers genieten van een idyllische mix van must-see steden zoals Barcelona, Athene en Rome, plus de bekende badplaatsen Palma de Mallorca, Corfu, Santorini en Sorrento, de poort naar Capri.

21 mei: 11 dagen van Rome naar Triëst aan boord van Vista

Reizigers kunnen genieten van de wonderen van de oudheid in de havens op het vasteland in Italië, Griekenland en Kroatië, plus de eilanden Sicilië, Malta, Corfu en Montenegro verkennen. Optionele hotelovernachtingen voor en na de cruise worden aangeboden voor passagiers die Rome en Venetië bezoeken. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

11 mei: 21 dagen van Istanbul naar Triëst

29 mei: 12 dagen van Triëst naar Barcelona aan boord van Riviera

Deze nieuwe route belooft voor elk wat wils: Havens langs de Dalmatische kust, de eilanden Montenegro, Corfu, Malta en Sicilië, en het geschiedenisrijke Pompeii, Rome en Florence, plus St. Tropez. De volgende Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

29 mei: 19 dagen van Triëst naar Rome
29 mei: 29 dagen van Triëst naar Istanbul

1 juni: 11 dagen van Triëst naar Athene aan boord van Vista

Vanuit Triëst vaart het schip naar de Adriatische kustplaatsen Zadar, Dubrovnik, Kotor en Bari voordat het aanlegt in havens in Turkije en Griekenland. Optionele hotelovernachtingen voor en na de cruise stellen passagiers in staat om Venetië en Athene te bezoeken. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

1 juni: 18 dagen van Triëst naar Istanbul

7 juli: 10 dagen van Athene naar Istanbul aan boord van Riviera

Hoogtepunten van de reis zijn historische plaatsen in Griekenland en Turkije, waaronder het door UNESCO beschermde Efeze, de Griekse eilanden Mykonos en Santorini en het oude Kreta. Een overnachting in Istanbul geeft je de tijd om te winkelen in de Grand Bazaar. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

27 juni: 20 dagen van Istanbul naar Istanbul

24 juli: 10 dagen van Athene naar Barcelona aan boord van Riviera

Deze reis is een ontdekkingsreis van Oost naar West. Hoogtepunten zijn plaatsen zoals Athene, Rome, Florence en Barcelona, maar ook populaire Griekse eilanden, Sicilië en jet-set resorts langs de Amalfikust en de Franse Rivièra.

13 augustus: 12 dagen van Rome naar Rome aan boord van Riviera

In 12 dagen kunnen nieuwsgierige reizigers de vele historische rijkdommen van Rome, Athene en Pompeii ontdekken, plus een bezoek brengen aan de Amalfikust en de eilanden in de Middellandse Zee zoals Malta, Mykonos, Santorini, Sicilië en Kreta. De volgende Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

3 augustus: 22 dagen van Barcelona naar Rome
13 augustus: 22 dagen van Rome naar Monte Carlo

28 september: 10 dagen van Athene naar Istanbul aan boord van Riviera

Deze cruise combineert de Kroatische stad Dubrovnik en het afgelegen Kotor met het geliefde Mykonos en Santorini en de klassieke oudheid van Athene, Kreta en Efeze. Een overnachting aan boord van het schip in Istanbul biedt tijd om de Blauwe Moskee en Hagia Sophia te bezoeken.

2 oktober: 14 dagen van Barcelona naar Valletta aan boord van Marina

Deze uitgebreide reis over de Middellandse Zee en de Egeïsche Zee biedt bezoekers de mogelijkheid om bezienswaardigheden in Barcelona, Florence, Rome en Dubrovnik te ontdekken, te genieten van de badplaatsen Toulon, Portofino en Capri, en de eilandpareltjes van Corsica, Sicilië, Corfu en Malta te verkennen. De volgende Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

22 september: 24 dagen van Londen naar Valletta
22 september: 34 dagen van Londen naar Rome
2 oktober: 24 dagen van Barcelona naar Rome

16 oktober: 10 dagen van Valletta naar Rome aan boord van de Marina

De eilanden Malta, Montenegro, Corfu en Sicilië zitten boordevol historische bezienswaardigheden, plus deze reisroute bezoekt ook Dubrovnik en Split, Kroatië; Katakolon, Griekenland; en Bari, Napels en Rome, Italië. De volgende Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

16 oktober: 20 dagen van Valletta naar Barcelona
16 oktober: 42 dagen van Valletta naar Miami

20 oktober: 10 dagen van Athene naar Rome aan boord van Vista

Athene, Gythoin, Argostoli en Corfu in Griekenland, de Dalmatische kustschatten Kotor en Dubrovnik en het middeleeuwse eiland Malta worden aangevuld met aanlopen in Messina, Salerno en Rome in Italië. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

13 oktober: 17 dagen van Barcelona naar Rome

30 oktober: 12 dagen van Rome naar Athene aan boord van Vista

Eilanden zoals Mykonos en Corfu in Griekenland, het prachtige Montenegro, het legendarische Sicilië en het middeleeuwse Malta worden gecombineerd met Rome, Cinque Terra, Toulon, Dubrovnik en Athene, de geboorteplaats van de democratie. De volgende Grand Voyages hebben ook te maken met deze veranderingen:

30 oktober: 21 dagen van Rome naar Rome
30 oktober: 36 dagen van Rome naar Miami

11 november: 9 dagen van Athene naar Rome aan boord van Vista

Op deze uitgebreide reisroute kunnen reizigers klassieke bezienswaardigheden bezoeken in Athene, Gythion en Argostoli in Griekenland, de eilanden Montenegro, Malta en Sicilië, plus Dubrovnik, Salerno en Rome. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

11 november: 24 dagen van Athene naar Miami

24 nov: 18 dagen van Istanbul naar Dubai aan boord van Riviera

Cruise van Istanbul naar Mykonos, het oude Athene, de ommuurde stad Dubrovnik en de minder bekende badplaatsen Kotor en Argostoli tot ontspannen dagen op zee. Passagiers genieten van een overnachting in Dubai voordat ze van boord gaan. De volgende Grand Voyage heeft ook te maken met deze veranderingen:

14 november: 28 dagen van Barcelona naar Dubai
24 november: 28 dagen van Istanbul naar Abu Dhabi
24 november: 49 dagen van Istanbul naar Singapore

Interesse in deze cruises met Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!