Hurtigruten opent lounge in Bergen

Naast dat gasten in de lounge de Noorse keuken gepresenteerd krijgen, werken aan boord van de schepen de koks samen met meer dan 50 lokale leveranciers die in een van de 34 havens verse ingrediënten aan boord brengen voor de dagelijkse maaltijden.

 
Aan boord van de Hurtigruten schepen zijn meer dan 70 optionele excursies te starten tussen Bergen in het zuiden van Noorwegen en Kirkenes in het hoge noorden. Ook zijn er duurzame excursies mogelijk met elektrische catamarans en tourbussen.
 

Noorderlicht belofte

De winter is het hoogtepunt van het noorderlichtseizoen in Noorwegen, en tijdens een Hurtigruten cruise is de kans zeer groot om het Noorderlicht te zien. De rederij is er zeker van, want wanneer op de 11- of 12-daagse reis het Noorderlicht niet verschijnt, ontvang je gratis een 6- of 7-daagse cruise als compensatie.

Wil je echt alles weten over een Fjordencruise? Ga dan naar Fjordencruises.nl Daar vind je meer informatie over Noorse havens, routes en rederijen die naar Noorwegen varen.

Vraag een gratis offerte aan bij:

Waterproof Cruises & Expeditions ANWB Captain Cruise Norske

Hoe is het cruisen bij Hurtigruten? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)