Cruisereiziger
BestemmingenExpeditiecruisen

Plancius als eerste expeditieschip terug in Falkland eilanden

Vandaag is de dag dat Oceanwide Expeditions schip Plancius de haven van Stanley op de Falkland eilanden weer aandoet sinds het weer open is voor toerisme. De Plancius meert aan met 108 passagiers waarna de gaste op eigen gelegenheid Stanley en de omgeving mogen verkennen voordat ze weer verder gaan naar hun volgende bestemming.

Al het personeel en de passagiers van Oceanwide zijn gevaccineerd en moeten zowel voor als tijdens hun cruise verschillende tests ondergaan. Er zijn strikte COVID maatregelen aan boord en in Stanley.  Plancius heeft voorafgaand aan de expeditie reis ook uitgebreide upgrades ondergaan: ziekteverwekkende UV-filtratie voor HVAC-systemen, koortsdetecterende thermische camera’s voor gemeenschappelijke ruimtes én speciale quarantainecabines met verse luchttoevoer zijn slechts enkele van de vele veiligheidsmaatregelen die Oceanwide heeft genomen.

Ook de ondernemers van Stanley hebben aanvullende protocollen ontwikkeld. Deze omvatten, maar niet alleen, verbeterde schoonmaakroutines, en contactloze betalingen. Inspanningen die de eilanden de goedkeuring van de World Travel & Tourism Council hebben opgeleverd.

 

 

Ook nieuwsgierig naar een expeditiecruise met het Nederlandse Oceanwide Expeditions? Kijk zeker even bij:

Waterproof Cruises & Expeditions

Wil je meer weten over expeditiecruises? Ga dan naar Expeditiecruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Plancius als eerste expeditieschip terug in Falkland eilanden

  • Wat is er zo interessant aan een bezoek aan de Falkland eilanden om er een bezoek te brengen ? Als ik de naam Falkland eilanden leest denk ik meteen aan de Falkland oorlog waarvan ik het Engelse vliegdekschip Invincible bij toeval maanden voordat het naar dit gebied voer bij de oude Passagiers Terminal in Amsterdam zag liggen vanuit een rijdende trein…

Reacties zijn gesloten.