Cruisereiziger
AanbiedingCruisemaatschappij

Alleenreizenden betalen geen toeslag bij Crystal Cruises

Alleenreizenden betalen tijdelijke geen toeslag bij Crystal Cruises. De ultraluxe rederij biedt op 15 Crystal Symphony reizen deze unieke aanbieding De cruises gaan naar het Caribisch gebied en de Middellandse Zee in 2022.

De all-inclusive cruiseprijzen starten bij $ 2.299 per persoon.

“Individuele reizigers zijn een belangrijk segment voor Crystal en na onze succesvolle introductie van Solo Suites aan boord van Crystal Mozart die beschikbaar zijn op alle reizen, ook zonder toeslag, wilden we onze solo-oceaangasten dezelfde mogelijkheid bieden om te profiteren van deze aanbieding”, aldus Carmen Roig, Senior Vice President Marketing en Sales bij Crystal.

De Zero Single Supplement-promotie wordt aangeboden op de volgende Crystal Symphony-afvaarten die vertrekken vanuit zes thuishavens in Noord-Amerika en Europa:

  • Caribisch gebied: reizen van 8 dagen vanuit Miami en San Juan, (januari tot maart 2022).
  • Middellandse Zee: cruises van 8-11 dagen vanuit Lissabon, Venetië, Londen en Monte Carlo (april, juni en augustus 2022).

Gasten moeten vóór 5 januari 2022 boeken om te profiteren van deze speciale solo-tarieven.

Nog niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

4 gedachten over “Alleenreizenden betalen geen toeslag bij Crystal Cruises

  • Goed initiatief om singles eens korting te geven al is het dan tijdelijk, moeten ze vaker doen en ook bij andere rederijen dan wordt cruisen ook voor hen die al dan niet noodgedwongen alleen (moeten) reizen betaalbaar, goed gedaan Crystal Cruises !

    • Frans ,ik ben het met je eens.Het zou heel goed zijn als meerdere maatschappijen dit voorbeeld van Crystal zouden overnemen.
      Ik cruise heel graag maar kan het meestal vanwege de alleenreizende toeslag niet doen.

  • Alleengaanden (ook te land) die omwille van de toeslag niet boeken, is niet meetbaar.

  • Bedankt voor je leuke reactie lieve Helen. En waarom gaan ze altijd uit van 2 personen, zelfs de NS heeft stedentrip aanbiedingen met logie, maar als je alleen (moet) gaan is het helaas pindakaas en wordt het opeens moeilijker om als single zoals ik zo’n aanbieding te boeken. Tijdens cruise events bleek dat de single toeslagen soms niet mals zijn en best fors kunnen uitpakken, dan gaat het in de lengte of de breedte en wordt het of een korte cruise in een buitenhut of een langere maar in een binnenhutje.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger