Cruisereiziger
Renovatie

Zeilschip Le Ponant met nieuwe inrichting in de vaart

Zeilschip Le Ponant, het iconische driemaster zeilschip van Ponant, ondergaat een transformatie voordat zij weer in de vaart gaat komen. Volledig gerenoveerd met een geavanceerd nieuw ontwerp en nieuwe inrichting door studio Jean-Philippe Nuel:

Boekingen voor zomer 2022 nu geopend

Vanaf juni 2022 vaart het legendarische zeilschip voor slechts 32 gasten weer uit met op maat gemaakte routes buiten de gebaande wegen in Griekenland en Kroatië. De verkoop is nu geopend voor 20 afvaarten en 3 nieuwe routes.

Op het programma staan ​​exclusieve aanloophavens en sportieve activiteiten, waaronder kajakken met glazen bodem, snorkelen, stand-up paddleboarding, fietsen en wandelen.

 

Ontdek de afvaarten van Le Ponant

De route die Le Ponant het meest zal varen is een 8-daage route vanuit Dubrovnik in Kroatië. De rederij biedt 12 afvaarten aan van juni tot en met augustus 2022. Je bezoekt de baai van Kotor, Korcula, Komiza, eiland Vis, Stari Grad op het eiland Hvar, het prachtige Pučišća, en ten slotte de Elafit-archipel. Deze cruises zijn beschikbaar vanaf €8.970.

Vervolgens zet het schip koers naar Athene in een 7-daagse eilandhop-cruise. Tijdens deze unieke cruise vaart Le Ponant naar de Peloponnesos, naar het eiland Paxos, de haven van Fiskardo op het eiland Kefalonia, zeer dicht bij Ithaca, het versterkte schiereiland Monemvasia, het eiland Kithnos en eindigt in Lavrio, een rustige jachthaven in de buurt van Athene. Vertrek op 28 augustus tot 3 september 2022 vanaf €7.690.

Vanuit Lavrio maakt het zeilschip daarna 8-daagse cruises in september en oktober 2022 naar de mooiste Griekse eilanden, zoals Tinos, Polyaigos, Folegandros, Monemvasia, Kythnos en tenslotte Spetses. Vanaf €8.970.

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Zeilschip Le Ponant met nieuwe inrichting in de vaart

  • Gelukkig ze bestaan nog de kleine liefelijke cruiseschepen waar je niet als haringen in een ton vertoeft hoe lekker een haring ook en mag zijn.

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger