Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Nieuw schip Arvia biedt eerste escaperoom van P&O Cruises aan

Het nieuwe cruiseschip Arvia van P&O Cruises, dat eind 2022 in de vaart komt, zal beschikken over de eerste, multi-zintuiglijke escaperoom van de Britse rederij. De activiteit genaamd ‘Mission Control’ speelt zich onder water af aan boord van een fictieve onderzeeër Arvia II, met een reeks uitdagende puzzels. De ‘expeditie’ wordt geleid door de fictieve Dr. Ryan en heeft meerdere verhaallijnen, geschikt voor alle leeftijden, met een filmachtig plot met diverse wendingen inclusief bewegingssimulatie.

“Vakanties draaien om nieuwe ervaringen en deze meeslepende escaperoom zal onvergetelijke actievolle momenten creëren met familie en vrienden. Mission Control zal ons entertainmentaanbod aan boord nog verder uitbreiden, waardoor gasten de kans krijgen om unieke ervaringen te creëren waar ze nog jaren over zullen praten”, aldus P&O Cruises President, Paul Ludlow.

De eerste reis van Arvia is een 15-daagse cruise naar de Canarische Eilanden, met vertrek vanuit Southampton op 9 december 2022. Op de route staan stops op Madeira, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Cadiz en Lissabon.

Deze rederij boek je bij:

Sunweb - Nieuw! Captain Cruise

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!