Royal Caribbean geeft inkijkje in nieuwe cruiseterminal in Texas

Royal Caribbean International heeft een eerste inkijkje gegeven in haar nieuwe 125 miljoen dollar kostende cruiseterminal in Galveston, Texas. De opening staat gepland voor volgend jaar herfst.

De terminal, met een oppervlakte van 15.000 vierkante meters, kan de grootste cruiseschepen ter wereld ontvangen waaronder Allure of the Seas die als eerste in haar soort Texas als thuishaven krijgt. Naast de Oasis-klasse schepen kan het ook Royal Caribbean’s nieuwe Icon-klasse schepen huisvesten.

Met de nieuwe Terminal 3 wordt het proces rond in- en ontschepen verbeterd. Slimme, ultramoderne technologie moet gaan zorgen voor een soepele check-in-ervaring, waaronder mobiel inchecken en gezichtsherkenning. Daarnaast wordt de terminal LEED-gecertificeerd wat betekent dat het milieuvriendelijk is en efficiënt omgaat met hulpbronnen.

Allure of the Seas gaat vanaf november 2022 vanaf de nieuwe cruiseterminal in Texas varen. Het gaat 8-daagse cruises varen naar het westelijke gedeelte van de Caribbean met bestemmingen als Costa Maya en Cozumel (Mexico) en Roatan (Honduras).

Cruises met Allure of the Seas vanuit Texas zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!