Norwegian Cruise Line past Latitudes Rewards aan

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft haar Latitudes Rewards-programma voor cruisereizigers aangepast met een opnieuw ontworpen niveau structuur en nieuwe voordelen.

Het vernieuwde programma heeft nu zeven niveaus, waaronder een gloednieuwe Diamond-status en Sapphire, dat de vorige Platinum Plus-laag vervangt. De niveaus in het programma zijn:

  • Bronze,
  • Silver (vanaf 20 punten),
  • Gold (vanaf45 punten),
  • Platinum (vanaf 75 punten),
  • Sapphire (nieuw, vanaf 150 punten),
  • Diamond (nieuw, vanaf 350 punten) en
  • Ambassador (vanaf 700 punten).

Bijna alle niveaus hebben nu een verlaagd aantal punten om elk nieuw statusniveau te ontgrendelen. Gasten kunnen zo gemakkelijker naar een volgend niveau. Zo is de Silver-status nu beschikbaar voor gasten met 20 Rewards-punten, vergeleken met 30 voorheen, waardoor gasten die een 10-daagse reis in een suite boeken, automatisch de Silver-status bereiken na een enkele cruise.

Extra’s

Latitudes-leden hebben toegang tot nieuwe voordelen en speciale aanbiedingen, op basis van hun status. Denk aan een eenmalige gratis hut-upgrade in de hoogste 2 niveaus, Wines Around the World-proeverij (vanaf Platinum), Sail & Sustain Mixology-ervaring (vanaf Diamond), cruises voor leden, kortingen op internetpakketten, excursies en in de winkels aan boord, en de tier-status pinnen.
Voordelen die blijven zijn onder meer de cocktailparty’s voor leden, gratis diners in specialiteitenrestaurants, wasservice, voorrang bij tenders en ontscheping, evenals  scherp geprijsde excursies, fotopakketten en spa behandelingen.

Cruisereizigers verdienen één Rewards-punt voor elke nacht dat ze varen, met een extra punt per nacht voor een suite en The Haven by Norwegian™ gasten, evenals voor leden die een Latitudes Rewards Insider-aanbieding boeken. Gasten worden automatisch lid van het programma zodra ze thuiskomen van hun eerste cruise.

Nieuwsgierig naar Norwegian Cruise Line? Bekijk een aantal cruises hier:
Vertrekjaar
2021
2022
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)