Carnival Celebration voorzien van kenmerkende schoorsteen

Dinsdag vond een belangrijke mijlpaal plaats in de constructie van de Carnival Celebration, het tweede nieuwbouwschip van Carnival Cruise Line in de Excel-klasse. Het zusterschip van de Mardi Gras en Carnival Jubilee werd op de scheepswerf van Meyer Turku in Finland voorzien van haar kenmerkende schoorsteen. Het gevaarte werd met kranen op de Carnival Celebration geplaatst.

De komende 9 a 10 maanden wordt het LNG-schip afgebouwd en uitgerust met diverse populaire voorzieningen waaronder de BOLT-achtbaan, zoals bekend van zusterschip Mardi Gras. De Carnival Celebration zal naar verwachting in november van dit jaar in de vaart komen. Haar debuut maakt onderdeel uit van de 50e verjaardag van de cruisemaatschappij.

Carnival Celebration zal vanuit PortMiami 8- tot 9-daagse cruises gaan varen naar het Caraïbisch gebied.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!