Cruisereiziger
Themacruise

Disney Cruise Line introduceert Pixar Day op cruises Disney Fantasy

Disney Cruise Line-gasten zullen begin 2023 worden ondergedompeld in de verhalen van hun favoriete speelgoed, monsters en helden tijdens de geheel nieuwe Pixar Day at Sea aan boord. Cruiseschip Disney Fantasy zal speciale afvaarten hebben met een Pixar Day.

Met unieke ervaringen, zal dit daglange feest op enkele 8-daagse cruises de geliefde Pixar-verhalen van “Toy Story”, “Monsters, Inc.”, “The Incredibles” en “Finding Nemo” tot leven brengen. Er zijn ontmoetingen met personages, feestjes en een theatrale muzikale show. De dag eindigt tenslotte met een dekfeest van ongelooflijke proporties.

Een Pixar-filmfestival, exclusieve merchandise en fotomomenten zullen ook beschikbaar zijn.

Ontmoetingen met personages

Van ‘s morgens tot ‘s avonds zullen gasten dansen, spelen en interactie hebben met hun favoriete Pixar-vrienden, waaronder Woody, Buzz Lightyear en Bo Peep uit “Toy Story”; Mike, Sulley en Boo uit “Monsters, Inc.”; Vreugde en Verdriet van “Inside Out”; Dug en Russell van “Up”; en ieders favoriete superhelden – Mr. Incredible, Elastigirl en Frozone van “The Incredibles.”

Meeslepend entertainment

Een nieuw nachtspektakel zal een beroep doen op Disney Cruise Line-gasten om de Incredibles te helpen de dag te redden. Daarnaast brengt een unieke theaterervaring het geliefde verhaal van Miguel en zijn familie uit “Coco” tot leven door middel van livemuziek. Gezinnen kunnen zich vervolgens bij hun favoriete personages uit de geliefde Pixar-films voegen voor een dansfeest.

Dineren vol karakter

Een nieuwe, interactieve eetervaring met karakter, georganiseerd door Sheriff Woody, Jesse en Bullseye, zal de dag een kickstart geven met meezingers en cowboyserenades. ‘s Avonds genieten gezinnen van een Pixar-themadiner met gerechten die zijn geïnspireerd op de omgeving van de Pixar Animation Studios in Californië. Gasten kunnen zich onderdompelen in onderzeese magie terwijl ze dineren in restaurant Animator’s Palate met bezoeken van enkele van hun favoriete “Finding Nemo”-vrienden, inclusief interactieve gesprekken met Crush de schildpad.

Pixar Day at Sea maakt deel uit van negen geselecteerde Disney Fantasy-cruises van januari tot maart 2023. De Disney Fantasy vertrekt vanuit Port Canaveral, Florida en vaart naar verschillende favoriete bestemmingen in de oostelijke en westelijke Caraïben. Oost-Caribische routes hebben stops in havens zoals Tortola, St. Thomas en San Juan, Puerto Rico. De westelijke Caribische cruises bezoeken Cozumel in Mexico, Grand Cayman en Falmouth in  Jamaica. Elke cruise omvat een bezoek aan het privé-eiland van Disney, Castaway Cay.

Wil je ook Pixar Day ook meebeleven? Kijk dan bij:

Cruisereizen Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)