Win de nieuwe editie van Cruise & Style!

Onlangs heeft uitgever Rudy Beckx de nieuwe editie van het magazine Cruise & Style 2022-2023 uitgebracht. Het glossy jaarboek brengt weer een ruim aanbod over de nieuwe kleine, premium en grootse cruiseschepen. Het biedt je boeiende reportages over zee- en riviercruises en interessante tips over wat je kunt doen in talrijke aanleghavens. Daarnaast lees je de belevenissen van cruisereizigers, interviews met cruisespecialisten en ontdek je vele interessante routes. Ditmaal vind je in het jaarboek bovendien een thema expeditiecruises waarin je meer leest over bijvoorbeeld Hanseatic Spirit, Seabourn Venture en Scenic Eclipse. Dit tijdschrift is een meerwaarde voor ieders vakantie. Je kunt zelf de verschillen ontdekken en welke cruise het best bij jou past.

In dit magazine van dit jaar lees je over:

  • Exclusieve jachten en boetiekstijl cruiseschepen/
  • Premium cruiseschepen met verfijnde gastronomie, hoogwaardige hutten en suites, avonden met sfeervolle live muziek.
  • Grootse resortschepen met meerdere zwembaden, glijbanen, sportcentra, specialiteitenrestaurants en ruim aanbod live-entertainment.
  • Expeditieschepen om op een avontuurlijke manier bijzondere regio’s te verkennen zoals Spitsbergen, Groenland, Antarctica en Galapagoseilanden.
  • Ultra-luxueuze cruiseschepen waar de nadruk ligt op fijnste gastronomie op zee, de meest vriendelijke service voor gasten en ‘grandeur’ suites.
  • Riviercruiseschepen om in een relax-ritme op de mooiste rivieren ter wereld te varen: Donau, Rijn, Moezel, Loire, Douro, Mekong.

Het magazine CRUISE & STYLE 2022-2023 is verkrijgbaar voor€ 6,95 bij BRUNA, Ako, Primera, The Read Shops, Bijenkorf en online via www.cruisestyle.nl en rudy@cruisestyle.be

Prijsvraag

Wij geven 5 magazines weg aan de lezers van Cruisereiziger!

Wat moet je daarvoor doen? 

Stuur een mail naar prijsvraag@cruisereiziger.nl met je adres gegevens voor woensdag 2 februari 2022. Wij zullen daarna 5 winnaars trekken die elk een magazine thuis gestuurd gaan krijgen.  Veel succes!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)