Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Exclusief cruiseschip The World komt naar Rotterdam en Amsterdam

Het exclusieve cruiseschip The World zal eind juni zowel Rotterdam als Amsterdam aandoen. Het is een particulier wooncruiseschip met 165 appartementen. De 150-200 bewoners hebben deze peperdure verblijven gekocht en zijn allemaal een stukje eigenaar van het 200 meter lange schip. Zij kunnen er full-time wonen danwel ervoor kiezen om gedurende het jaar op te stappen en mee te varen wanneer ze willen.

The World heeft een grote lobby, een delicatessenwinkel en een supermarkt, een boetiek, een fitnesscentrum, een biljartkamer, een golfsimulator, een tennisbaan, een joggingbaan, een spa, een zwembad en cocktaillounges. Er zijn tevens zes restaurants om te dineren naast de keukens in de meeste appartementen. Voor entertainment aan boord is er een bioscoop, bibliotheek en zijn er optredens. Naast excursies aan wal worden er aan boord verschillende workshops aangeboden.

 

Sinds juli 2021 is The World, na een coronastop van bijna 1,5 jaar, weer in de vaart. Van 25 tot 27 juni 2022 verblijft het schip in Rotterdam. Aansluitend, van 28 (09:00 uur) tot 30 juni (23:00 uur) brengt het een bezoek aan Amsterdam.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!