Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Crystal Serenity en Crystal Symphony aan de ketting gelegd

Ondanks dat Crystal Serenity en Crystal Symphony niet naar Noord-Amerika zijn gevaren vanwege een dreigende inbeslaglegging, zijn beide schepen toch op de Bahama’s aan de ketting gelegd. Een rechter had eind januari bepaald dat dit moest gebeuren omdat een brandstof-leverancier dit had geëist vanwege uitstaande rekeningen.

Passagiers zijn al enige tijd van boord omdat Crystal Cruises dit verstandiger vond omdat moedermaatschappij Genting Hong Kong in financiële problemen verkeert. Op 23 januari werden de laatste passagiers na hun cruise met een veerboot terug gebracht naar Florida zodat ze huiswaarts konden keren.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)