Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Carnival Cruise Line start 50e verjaardag met ‘Sailabration’ cruises

Bij de aftrap van de viering van de 50e verjaardag van de rederij, onthult Carnival Cruise Line details over haar Sailabrations-cruises die later deze week beginnen en tot en met 10 maart 2022 duren.

“We worden maar één keer 50, dus we wilden het groots aanpakken, en wat is er mooier dan een jaar lang verjaardagsfeest dat begint met onze speciale Sailabrations-cruises”, zegt Christine Duffy, president van Carnival Cruise Line. “Vanaf het moment dat onze gasten onze terminals binnenlopen, weten ze dat ze op het grootste en beste verjaardagsfeestje ooit zijn.”

Voordat je aan boord stapt, worden gasten verwelkomd in de cruiseterminals van Carnival, inclusief verjaardagsmuziek, passende bewegwijzering en decor. Bij het aan boord gaan, begint het feest, aangezien elk schip een Bash Sailaway-feest voor de 50e verjaardag zal houden, waar gasten worden uitgenodigd om hun favoriete ‘Carnival’ uitrusting te dragen, vintage of modern, terwijl de castleden van Playlist Productions zich aansluiten bij de Cruise Director, Fun Squad en DJ’s van het schip om te rocken op feestelijke muziek.

Ander uniek entertainment dat op de Sailabrations cruises wordt gepresenteerd zijn: puzzels over Carnival, Trivia’s over 1972 met als prijzen herdenkingsmedaillons voor de 50e verjaardag, een Build-A-Bear-verjaardagsfeestje met het debuut van een speciale knuffelbeer en een Rollin’ In Riches casino-evenement. De afvaarten omvatten ook het debuut van nieuwe, exclusieve collecties van speciaal ontworpen Carnival producten.

Schepen ontmoeten elkaar op zee

Tijdens de 17 gethematiseerde Sailabrations kunnen gasten niet alleen met elkaar vieren aan boord, maar ook met andere Carnival schepen. Schepen van de hele Carnival-vloot zullen elkaar ontmoeten om de grootste verjaardagsfeestjes op zee te organiseren. De schepen die elkaar ontmoeten zijn onder andere:

  • 5 maart: Carnival Radiance en Carnival Miracle (Baja, Mexico, buiten Ensenada)
  • 7 maart: Carnival Breeze, Carnival Ecstasy, Carnival Glory, Mardi Gras, Carnival Pride, Carnival Sunrise en Carnival Vista (West-Caribisch gebied, tussen Cozumel en Costa Maya)
  • 9 maart: Carnival Conquest, Carnival Spirit, Carnival Freedom, Carnival Legend, Carnival Liberty en Carnival Sunshine (de Bahama’s, tussen Eleuthera en Nassau)
  • 11 maart: Carnival Miracle en Carnival Panorama (Baja, Mexico, buiten Ensenada)

Wat zou het grootste verjaardagsfeest zijn als niet voor de grootste Ship-Tok op zee? De gechoreografeerde dans, die wordt gegeven en geleid door de Cruise Director en Fun Squad van het schip, is geïnspireerd op de 50e verjaardag van Carnaval en zal op TikTok worden geplaatst. Gasten worden aangemoedigd om rood, wit en blauw te dragen om hun ‘Carnavals’ geest te tonen.

Wat zijn de meest populaire gerechten?

Gasten krijgen ook de mogelijkheid om één avond lang te genieten van een speciaal samengesteld herdenkingsmenu met enkele van de meest populaire gerechten van de rederij van de afgelopen 50 jaar. Ook de favorieten van fans in de specialiteitenrestaurants, van Guy’s Burgers tot 24-uurs pizza, worden gepresenteerd. Een selectie van nieuwe drankjes met een verjaardagsthema zal op deze afvaarten debuteren, waaronder een Birthday Bellini bij Seaday Brunch, een speciaal Carnival Birthday bier van Carnival’s eigen brouwmeesters dat zowel in blik als tap beschikbaar is en Carnival’s 50th Birthday Tini.

En waar tijdens carnaval wordt gedineerd, is er entertainment, dus gasten kunnen op de laatste avond genieten zijn van de originele grote eetzaalshow van Carnival op Bob Marley’s klassieker “Could You Be Loved”, evenals een Baked Alaska Farewell Parade* op de laatste avond die doet denken aan de vroegere dagen van de lijn.

Carnival Miracle zal als eerste de Sailabration-cruise aanbieden op het vertrek van 20 februari uit Long Beach, Californië. De meeste andere Sailabrations vertrekken in de week van 5 maart. Details over extra Sailabrations-reizen zijn te vinden op www.carnival.com/sailabration.

Als hoogtepunt van de jaarlijkse festiviteiten, zal het duurzame LNG schip Carnival Celebration eind november officieel worden gedoopt in PortMiami in de onlangs getransformeerde Terminal F.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)