Azamara Journey in dok in Amsterdam naast Azamara Onward

Het cruiseschip Azamara Journey is dinsdagochtend vroeg bij Damen Shiprepair & Conversion in Amsterdam aangekomen. Ze meldde zich bij de Melissapier naast de nieuwste aanwinst in de vloot van Azamara, Azamara Onward. De voormalige Pacific Princess ligt er al geruime tijd in dok voor een uitgebreide renovatie. Mogelijk gaat de Azamara Journey onderdak bieden voor de werklieden.

Azamara Journey zou voor haar dokperiode nog een 12-daagse cruise naar de Canarische Eilanden varen, maar die is geannuleerd vanwege een gebrek aan boekingen door de coronapandemie. De eerstvolgende cruise die gepland staat voor de Journey is een 11-daagse cruise naar Griekenland vanaf 26 mei 2022.

Zie onderstaande beelden van de aankomst van Azamara Journey in Amsterdam en een glimp van de werkzaamheden aan boord van de Azamara Onward.

Wil jij cruisen met Azamara? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!