Celebrity Cruises gaat met nieuwe Celebrity Ascent naar Caribbean

Celebrity Cruises heeft haar winterprogramma voor de winter van 2023/2024 bekend gemaakt. Hoogtepunt in de Caribbean wordt de gloednieuwe Celebrity Ascent, het vierde schip in de Edge klasse. Daarnaast zet de rederij ook andere schepen in, die samen cruises maken van 5-13 dagen.

Caribisch debuut

Celebrity Ascent komt in de vaart op 3 december 2023 met een eerste cruise vanuit Fort Lauderdale richting het Oost-Caribische gebied naar St. Maarten, St. Thomas en de Dominicaanse Republiek. Daarna maakt ze elke zondag een 8-daagse cruise vanuit Port Everglades naar afwisselend het Oost- of West Caribisch gebied. Denk aan Puerto Rico, Britse Maagdeneilanden en St. Kitts op de oostelijke route en de Bahama’s, Mexico en de Kaaiman Eilanden op de westelijke route.

“We zijn zo blij dat de spectaculaire Celebrity Ascent debuteert in de serene omgeving van het Caribisch gebied, waar zij en al haar gasten hun momenten in de zon zullen hebben”, aldus Lisa Lutoff-Perlo, CEO en President van Celebrity Cruises. “Ze zal worden vergezeld door zeven andere cruiseschepen die allemaal een verschillende ervaring bieden, zowel aan boord als aan de wal. Celebrity zet zich in om gasten meer cruise-opties en Caribische bestemmingen te bieden om uit te kiezen, zodat ze hun ‘Journey WonderFULL℠’ kunnen aanpassen en de cruise van hun dromen kunnen plannen.”

Edge zusterschepen ook in de Caribbean

Celebrity Ascent wordt vergezeld door Celebrity Apex en door Celebrity Beyond. De Apex verkent het de Oostelijke Caribbean terwijl de Beyond gaat varen in het westelijk deel naar onder andere Key West, Grand Cayman en Belize. De Celebrity Beyond maakt ook langere cruises, van 10-12 daagse reizen met 2 dagen op Aruba.

Daarnaast varen ook Celebrity Silhouette, Celebrity Constellation en Celebrity Summit in de regio. Zij vertrekken uit Tampa (Constellation) en uit Miami (Summit). Naar Bonaire kan je met Celebrity Reflection en Celebrity Equinox.

Bekijk de cruises bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)