Global Drink Wine Day met Regent Seven Seas Cruises

Het is vandaag Global Drink Wine Day, of te wel, voel je vrij om op deze dag te genieten van een heerlijk glaasje rood of wit! De perfecte dag om eens een nieuwe fles te proberen. Verschillende regio’s in de wereld staan bekend om prachtige wijnen die al jarenlang geproduceerd worden. Regent Seven Seas Cruises is geen onbekende van deze wijnregio’s en vaart van The New World tot The Old World en serveert enkele van de besten wijnen aan boord van haar vijf luxueuze schepen.

Naast verschillende Shore Excursions in wijnregio’s zoals Bordeaux en Nappa Valley, kun je bij Regent Seven Seas Cruises ook als wijnliefhebber duiken in de wereld van wijn met een unieke Spotlight on Wine reis. Deze speciale cruises staan van begin tot eind in het thema van wijn. Geniet van heerlijke wijnen aan boord, leer meer over de kunst van wijnproeven tijdens interactieve seminars en bezoek de negen gerenommeerde landgoedwijngaarden van Mondavi Wines die wijnen produceren van Cabernet Sauvignon, Merlot, Sauvignon Blanc, Pinot Noir en Chardonnay druivensoorten.

Speciaal voor deze bijzondere dag, deelt Head Sommelier bij Regent Seven Seas Cruises, Georgiana Constantin haar favoriete wijn. Een wijn die zich in verschillende vormen, maten, kleuren en smaken kan presenteren. Ik heb gekozen voor Sterling Vintner’s Collection Cabernet Sauvignon omdat deze wijn een echt druivenkarakter uitstraalt dat zorgvuldig is geselecteerd. Je proeft in deze wijn aroma’s van onder andere rijpe braam, peper, chocolademunt en vanille. Het gehemelte biedt geconcentreerd zwart fruit, toffee en pure chocolade poeder.  De textuur is vol, rijk en zacht in de mond, waardoor het een geweldige match is met klassieke rundvleesgerechten, gekonfijte eend, diverse kazen en pure chocolade.”

Wil jij de heerlijke wijnen aan boord van Regent Seven Seas Cruises drinken? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!