Cruisereiziger
Reisbureau

Bas Ruben nieuwe managing director voor e-hoi Benelux

Vanaf maart wordt Bas Ruben de nieuwe managing director van Zeetours Cruises, Cruise Travel, Cruisewinkel en Wondercruises. Deze reisbureaus zijn allen onderdeel van het Duitse e-hoi GmbH. Ruben neemt hiermee de managementfunctie over van Patrick Cépèro, die plaats neemt in de adviesraad van de e-hoi groep.

E-hoi wil graag Europees marktleider worden en om dit doel te realiseren is er een nieuwe rolverdeling nodig. Patrick Cépèro zal hiervoor toetreden tot de advisory board van de e-hoi groep. Zo kan hij zich volledig toeleggen op het mede bedenken en implementeren van nieuwe strategieën op lokaal en Europees niveau. Dit betekent dat zijn nieuwe rol en huidige werkzaamheden als Managing Director Benelux niet langer te combineren zijn.

Hiervoor is een zeer ervaren en toegewijde vervanger gevonden in de persoon van Bas Ruben. Hij neemt het dagelijkse management van de Nederlandse en Belgische e-hoi merken over. Patrick Cépèro: “16 jaar geleden begon ik mijn cruise avontuur met de oprichting van Cruisewinkel en sindsdien heb ik vele hoogtepunten van dichtbij mogen meemaken. Met de ambitieuze doelen van e-hoi ligt er voor mij een nieuwe uitdaging in het verschiet op strategisch niveau. In Bas Ruben hebben we een kennisrijke en ervaren opvolger gevonden als Managing Director. De (reis)wereld gaat weer open na twee jaar nagenoeg op slot te hebben gezeten, het is hierdoor razend druk op onze kantoren. Dit herstel van de cruisemarkt vraagt 100% van mijn aandacht, daarnaast ben ik mij in de afgelopen jaren steeds meer gaan bezighouden met strategie. Ik merk dat deze combinatie voordelen heeft, maar dat door de plannen welke e-hoi op een hoger niveau heeft, het tijd wordt mijn taken op te splitsen”.

Cruise-ervaring

Bas Ruben is geen onbekende in de cruisewereld, zo werkte hij van 2012 tot 2015 bij Costa Cruises als Sales & Marketing Directeur Noord- en Oost-Europa. Daarnaast heeft Ruben diverse management posities bekleed bij onder andere KLM en The Walt Disney Company. Bas Ruben: “Ik kijk uit naar de terugkeer in de cruisesector en het verder verstevigen van onze marktpositie in Nederland in België. De bijzondere ontwikkelingen van de afgelopen jaren en de ambitieuze toekomstplannen van e-hoi spreken mij enorm aan. Ik voel me vereerd om Patrick op te mogen volgen en onderdeel uit te gaan maken van dit professionele team.”

Bekijk alle cruises van Cruisewinkel hier.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)