Foto’s: Royal Caribbean’s Wonder of the Seas gearriveerd in de Verenigde Staten

Royal Caribbean International’s nieuwste cruiseschip Wonder of the Seas arriveerde rond middernacht onder grote belangstelling voor de eerste keer in de Verenigde Staten. Het grootste cruiseschip ter wereld werd met erewater ontvangen in haar eerste thuishaven Fort Lauderdale in Florida.

Op 4 maart maakt het vijfde schip in de Oasis-klasse van de Amerikaanse rederij haar officiële debuut met een 8-daagse cruise vanuit Port Everglades naar Labadee (Haiti), San Juan (Puerto Rico), Nassau (Bahamas) en het privé-eiland Perfect Day at Coco Cay.

In mei 2022 keert de Wonder of the Seas terug naar de Middellandse Zee voor cruises vanuit Barcelona (Spanje) en Civitavecchia (Italie). Het zomerseizoen wordt in oktober afgesloten, waarna het vanuit Fort Lauderdale het gehele jaar door weer naar het Caribisch gebied vaart.

Klik hier voor meer informatie over de faciliteiten aan boord van Wonder of the Seas.

Wil jij cruisen met de nieuwe Wonder of the Seas naar de Caribbean of in de Middellandse Zee? Vraag een gratis offerte aan bij:

AMCA Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel
 

Hoe is het cruisen bij Royal Caribbean? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!