Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

AIDAprima arriveert zondag in Schiedam voor droogdok

Het cruiseschip AIDAprima arriveert aanstaande zondag in Schiedam bij Mammoet voor een onderhoudsbeurt. Het cruiseschip van de Duitse rederij AIDA Cruises is momenteel aan haar laatste cruise bezig. Deze eindigt vrijdag in haar thuishaven Hamburg. Vanwege weeromstandigheden werd de stop in Rotterdam woensdag geannuleerd.

De werkzaamheden aan de AIDAprima zullen korter dan 3 weken duren. Op 18 maart staat de volgende cruise op het programma, een 8-daagse trip vanuit Hamburg naar de Noorse fjorden. De Metropolenroute zal tijdelijk worden overgenomen door de gloednieuwe AIDAcosma. Op 3 maart heeft het LNG-schip haar maiden call in Rotterdam.

Aanstaande zaterdag ontvangt Cruise Port Rotterdam overigens het nieuwe hospitaalschip Global Mercy. Het zal tot 1 maart aan de Holland Amerikakade liggen en vervolgens tot 15 maart aan de Parkkade.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises vanuit Rotterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!