Reportage: Wellness cruise van VIVA Moments

Miriam reisde onlangs op uitnodiging mee met VIVA Cruises op de VIVA Moments vanuit Düsseldorf naar Boppard, Rüdesheim en Bonn op een wellness cruise.

Na anderhalf jaar is ze terug bij VIVA Cruises, ditmaal op een wellnesscruise van VIVA Moments. In augustus 2020 cruiste Miriam op de Inspire als één van de eersten met VIVA. Destijds was VIVA Cruises vrij nieuw. Inmiddels heeft VIVA haar aanbod flink uitgebreid. Ook aan boord: alles is inmiddels all-inclusive geworden! Riviercruisen in de wintermaanden januari en februari is een unicum en VIVA Cruises maakt in deze donkere wintermaanden dan ook speciale wellness cruises. Hoe is het riviercruisen in de wintermaanden en wat houdt de wellness cruise in? In vier artikelen neemt Miriam je mee op deze riviercruise! Lees mee op Riviercruisereiziger:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)