Celebrity Cruises vaart met Infinity in 2023 gehele jaar in Middellandse Zee

Celebrity Cruises zal vanaf 2023 het gehele jaar door in Europa gaan varen in de Middellandse Zee. De rederij vaart al in de zomer in deze regio, maar zal dit gaan uitbreiden naar september 2023 tot maart 2024. Cruiseschip Celebrity Infinity gaat routes aanbieden naar onder andere Egypte, Athene en Jeruzalem.

Routes

Celebrity Infinity begint haar winterseizoen met routes van 10 en 11 dagen, waar gasten worden getrakteerd op het beste van het Iberisch schiereiland. Het schip start afwisselend in Barcelona, ​​Spanje en het Portugese Lissabon. Je bezoekt op deze routes onder andere prachtige Palma de Mallorca en de historisch rijke stad Sevilla.

Daarna vaart Infinity vanuit Barcelona, van oktober 2023 tot januari 2024. Voor het eerst sinds 2008 keert ze terug naar Marokko op routes van 12 en 13 dagen. Ook worden de Canarische Eilanden bezocht.

Als afsluiting van het winterseizoen keert Infinity vervolgens terug naar Griekenland, de geboorteplaats van Celebrity Cruises, waar reizigers vanuit Griekenland in februari en maart 2024 zullen worden getrakteerd op routes van 11 of 12 dagen die door drie continenten reizen.

Bij Celebrity Cruises zijn wifi, drankjes en fooien altijd inclusief. Cruises in 2023 zijn beschikbaar vanaf €1282 (voorbeeld: 10 dagen met vertrek op 2 oktober 2023)

Cruises zijn beschikbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)