Mein Schiff 5 weer gestart voor TUI Cruises

Cruiseschip Mein Schiff 5 is na een kleine pauze van 4 maanden, op zondag 6 maart 2022 weer gestart met varen. Kapitein Georgios Dimou en zijn crew mochten weer varen vanuit Palma de Mallorca, een geliefde inschepingshaven van de Duitse rederij.

Op het programma staan cruises naar onder andere Barcelona, Valencia en Cartagena. Daarna vaart Mein Schiff 5 van TUI Cruises naar Heraklion op Kreta, van waaruit de Griekse eilanden worden bezocht. Vanaf april 2022 vaart de Mein Schiff 5 twee verschillende routes met Korfoe óf Rhodos. Beide cruises duren 8 dagen en kunnen gecombineerd worden tot een 15-daagse reis.  Prijzen zijn zeer redelijk bij deze premium all inclusive rederij waar veel drankjes zijn inbegrepen, alsook fooien en diverse restaurants. De cruise naar Korfoe doet ook Katakolon (voor Olympia), Piraeus (Athene) en Santorini aan, vanaf €749. De 8-daagse cruise naar Rhodos bezoekt naast Rhodos ook Piraeus en daarnaast Souda op Kreta. Vanaf €499.

Pasen aan boord

Vanwege Pasen biedt de rederij veel familie activiteiten aan op Mein Schiff 5 onder het thema Family & Arts. Denk aan knutselen, familiequiz, bingo en koekjes bakken. De rederij biedt fijne kinderclubs aan met Lego, mascotte Capt’n Sharky en veel speelruimte met deskundige leiding.

Miriam bezocht eerder Mein Schiff 5 in Amsterdam:

Lees hier hoe het schip eruit ziet

Bekijk de cruises bij:

TUI CruisesTUI.nl

 

Hoe is het cruisen bij TUI Cruises ? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)